Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMUNOLOZI ZA VEČERNJI

Stručnjaci otkrivaju zašto cijepljeni dobivaju koronu: Buduća cjepiva bit će bolja

28.09.2021.
u 07:47

Otpočetka se zna da cjepivo ne štiti 100 % od zaraze koronavirusom, no kako su se s početkom jeseni počeli bilježiti i slučajevi zaraženih među cijepljenima nameće se pitanje jesu li građani koji su se zarazili nakon 3 do 6 mjeseci od primljene obje doze cjepiva protiv COVID-a manjina ili možemo očekivati veći broj zaraženih i među cijepljenima?

Ključne riječi

Komentara 137

Avatar THE_BOSS
THE_BOSS
12:58 28.09.2021.

kažu slobodno disati ................ A ako se zaraze disat ce za njih pojedine možda respirator.......... Imajte muda , .............evidentirajte se i kada budete pozitivni ne tražite pomoc medicine.............. Slobodno se sami lijecite, ali daleko od drugih...........ne zaboravite bibliju

Avatar Kopp
Kopp
12:10 28.09.2021.

Vecina cijepljenih nece se razboljeli ako dode u kontakt s virusom ili nece imati ozbiljne simptome........99,99%...na raspipiratorima su necjepljeni.......-------- Potpora! Ne nosite maske, ne cjepite se. Samo druženje..

Avatar NasaPosla
NasaPosla
08:53 28.09.2021.

Nada za "polu-antivaksere", tj. one koji se boje i cjepiva i korone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?