Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije eksplozija ni požar
Povratak na članak

Stručnjaci odlučni: Znamo zbog čega se ruski zrakoplov srušio u more

Rusko ministarstvo obrane objavilo je da nema znakova da je u avionu došlo do eksplozije ili požara, dodavši kako je hitna situacija na tom letu trajala deset sekundi, prenosi Reuters.

Komentari 5

DU
Deleted user
12:13 29.12.2016.

Stručnjaci odlučni: Znamo zbog čega se ruski zrakoplov srušio..............."Nadamo se doći do konačnih zaključaka za najranije 30 dana", ...pa dobro jel znaju ili se nadaju za 30 dana da ce znati

VL
ZU
zulika
14:03 29.12.2016.

cuj VL ,strucnjaci su odlucni" .pa stvarno nemate sta pisat vise pa ponavljate iste stvari 100 x.

VL
DU
Deleted user
12:09 29.12.2016.

hitna situacija.....ahahahaha, da hitna situacija. ja mislio da je hitna situacija samo kad te uhvati proljev. a jel bilo i ugroze, ahahaaaaa

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
12:54 29.12.2016.

terorizam je svaki put kad taj avion poleti. Terorista je onaj tko dopusta da taj drlog jos uvijek leti i prevozi putnike. Putnici i posada koja sjedne u to su samoubojice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.