Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispaljeno tridesetak hitaca
Povratak na članak

Stručnjaci o napadu ispred Vlade: Bez motiva nemoguće ga je okarakterizirati kao terorizam

Policija je događaj, koji je zgrozio i podijelio javnost, okarakterizirala kao pokušaj teškog ubojstva i samoubojstvo

Komentari 5

DP
delmata.pakleni.otok
22:06 13.10.2020.

usraštvo triba proglasit terorističkom ideologijom, i eto motiva da buduće slične usraše to jest zločince proglase teroristima

VL
PA
Pahor
18:57 13.10.2020.

"Stručnjaci" se malo prave ludi ili ne žele reči ono što je svima jasno. Mali je ispalio rafale na vladu i na sabor. Samo simbolično, jer je pucao u zgrade. Idući "mali" će isto tako "bez motiva" to napraviti maloo manje simbolično. Hoće li se "stručnjaci" i tada pitati koji su motivi ? Možda ali motive vam može objasniti svaki drugi Hrvat. Ogorčenost, beznađe, bijes. Truli dorh, pokvareni sudovi, korumpirani političari, bahati lopovi, neprincipjelne koalicije itd.

VL
ZV
zvezdomor
19:27 13.10.2020.

Svi stručnjaci i institucije tv emisije analize...kenj...bljak...truć... običnom čovjeku je sve jasno i vrlo jednostavno pritisak na običnog no name čovjeka je toliki da je to neizdrživo bogati-kasta političara u sprezi sa kriminalcima nedodirljivi pred očima svima rade što želee ako im se suprostaviš nahuškaju na tebe svoje ljude od zakona ili s druge strane zakona ostali- jad i bijeda kojeg se sistematski terorizira plaši ih se otkazima glađu ovrhama bolestima deložacijama verbalnim deliktom otvaranjem novih golih otoka......... I onda da ne bude ekscesa ?

VL
DU
Deleted user
17:28 13.10.2020.

kako raskrinkati i pročistiti dvije ili više tajnih službi koje se kolju međusobno, preko ovakvih labilnih mladića.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
18:00 13.10.2020.

Stručnjaci o napadu ispred Vlade: Bez motiva domoljubne hendikepiranosti nemoguće ga je okarakterizirati kao balkanski terorizam i direktnu posljedicu udruženog zločinaćkog pothvata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.