Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADAJUĆI
Povratak na članak

Štromar: O Kuščeviću ćemo razgovarati s koalicijskim partnerima

Štromar je u Dugom Selu otvorio obnovljenu zgradu Gradske uprave, posjetio Glazbenu školu i otvorio rekonstruiranu Omladinsku ulicu u Velikoj Ostrni

Komentari 7

MO
moškov
16:12 05.07.2019.

ministre mozete li objaviti podatke o uplatama rh u proracun eu i isplatama iz eu u korist rh. ...mislim da smo u debelom minusu...sve ce biti kako plenkicka kaze...kuscevic je plenkickin glavni igrac....ili i plenkicka ima konja trku...

VL
MA
masterYoda
16:27 05.07.2019.

Dok sam ovo procitao Kuščević je prepisao jos jednu imovinu.

VL
MO
moškov
16:13 05.07.2019.

ministre mozete li objaviti podatke o uplatama rh u proracun eu i isplatama iz eu u korist rh. ...mislim da smo u debelom minusu...sve ce biti kako plenkicka kaze...kuscevic je plenkickin glavni igrac..

VL
DV
dvorskaluda
17:46 05.07.2019.

Prejadno je to vaše razgovaranje kao što je jadno kako predsjednik Vlade mrmori kako je to Kuščević napravio prije mandata!! Hej, ako je netko zloporabio položaj, ovlasti....to je njegova karakterna crta koja se povećanjem ovlasti i višim položajem, samo jača.. Kaj misli, da je netko nepošten, prevarant, manipulator, sada postao nježna tratinčica?

VL
BA
barbaizamerike
17:13 05.07.2019.

Vruce je prica se I da Vi I Kuscevic imate butera na glavu vruce tema pazite da se ne rastopi I zamaze Vas

VL
GE
generacija57
17:00 05.07.2019.

Štromar,sad nemoj stati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.