Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMISTIČAN JE
Povratak na članak

Štromar: Inzistiramo da prosvjetni radnici imaju veće plaće

I ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak (iz kvote HNS-a), kao i predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak najavili su da pokreću pitanje povećanja plaća prosvjetnih djelatnika, koji su godinama u nepovoljnijem položaju prema ostalim javnim službama.

Komentari 5

Avatar NasaPosla
NasaPosla
10:24 22.08.2019.

Još jedan, koji se indirektno bori protiv umirovljenika s 40 i više godina radnog staža, te protiv osnažnjivanja, skoro pa nikakvog,gospodarstva.

VL
MA
marijaqwer
10:45 22.08.2019.

Prosvjetni radnici ničim ne zaslužuju ni sadašnje plaće ( niti radom, niti rezultatima rada ), a kamo li veće. Ako svi drugi za bolju plaću moraju raditi više ili ići van, zašto bi prosvjetni radnici bili pošteđeni?? Zbog iseljavanja uskoro će biti 50% viška prosvjetara, a reforme kojima se uvodi nepotrebno gradivo da bi prosvjetara imali satnicu su u startu promašene.

VL
LO
login
12:42 22.08.2019.

Javno privatno partnerstvo, placanje po glavi ucenika i standardizirane testove na razini drzave. Isto i za zdravstvo ,hzzo bi samo trebao placati zahvat/uslugu bilo privatniku bilo javnoj ustanovi.

VL
AV
avim
12:07 22.08.2019.

Štromaru,,dragi,,tko tebe išta pita ,budi sretan što te Plenki drži u ,,životu,,i politici

VL
ZI
zip123
17:22 22.08.2019.

Vi samo mozete,kao i do sad mlatit praznu slamu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.