Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt na pruzi

Strojovođa je primijetio pješaka, ali nije mogao tako brzo zaustaviti vlak

vlak
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
14.02.2016.
u 09:30

Nepoznati muškarac poginuo je na željezničkoj pruzi u subotu oko 19 sati u Gradcu kraj Pleternice.

Nepoznati muškarac poginuo je na željezničkoj pruzi u subotu oko 19 sati u Gradcu kraj Pleternice. Na njega je naletio putnički vlak koji je prometovao na redovitoj liniji od Požege do Nove Kapele. 

Strojovođa je navodno primijetio pješaka na pruzi, ali nije mogao tako brzo zaustaviti vlak. Tijelo stradalog muškarca bilo je u veoma lošem stanju, a putnici iz vlaka govorili su čak da je obezglavljeno. 

Za vrijeme trajanja policijskog očevida pruga je na toj dionici bila zatvorena za promet. Uzrok nesreće se istražuje i zasad se ne zna zašto je muškarac bio na pruzi.

>>Vlak iskliznuo iz tračnica, 70 ozlijeđenih

>>Najmanje 9 poginulo, 100 ozlijeđenih u sudaru vlakova: 'Ovo je veliki šok'

Komentara 6

DU
Deleted user
06:19 16.02.2016.

uhljebi u toj zeljeznici 100 god. samo kasiraju nisu se makli s pocetka sve rodbina zaposlena ,,sekta

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
09:40 14.02.2016.

znači ipak se objavljuju vijesti od HŽa. zašto nije bilo niti jedne vijesti o iskakanju vlaka nedaleko dugog sela sredinom 1. mjeseca. o tome nije niti jedan medij posvetio pažnje

OM
omolje
11:26 14.02.2016.

Hrvatske željeznice su toliko moderne da se i Bangladeš može posramit svoih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije