Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠALU PRETVORIO U BIZNIS

Striptizete ostale bez posla, vlasnik pronašao način kako da zarade

Striptizete postale dostavljačice hrane
Foto: Screenshot
27.03.2020.
u 11:27

S obzirom da je bio prisiljen privremeno zatvoriti striptiz klub, vlasnik se odlučio prebaciti na uslugu dostave hrane koja se zove "Boober Eats". Hranu, naime, dostavljaju oskudno odjevene radnice koje inače rade kao striptizete u klubu

Sjedinjene američke države jučer su se popele na vrh ljestvice prema broju zaraženih virusom koji izaziva COVID-19. Zbog sve ozbiljnije situacije u SAD-u se također uvode mjere ograničenja kretanja i okupljanja ljudi, a samim time i rada mnogobrojnih djelatnosti. Mnogi su poslodavci morali, barem privremeno, staviti ključ u bravu pa su tako došle u pitanje plaće brojnih radnika. Vlasnik striptiz kluba Lucky Devil Lounge u Portlandu, najvećem gradu u američkoj saveznoj državi Oregon, dosjetio se kako preživjeti period dok traju zabrane.

S obzirom da je bio prisiljen privremeno zatvoriti striptiz klub, vlasnik se odlučio prebaciti na uslugu dostave hrane koja se zove "Boober Eats". Hranu, naime, dostavljaju oskudno odjevene radnice koje inače rade kao striptizete u klubu, piše Oregon live.

Sve je krenulo kao šala na društvenim mrežama, ali kada su se ljudi počeli ozbiljno raspitivati ​​o narudžbama, Shon Boulden je prepoznato potencijal u toj ideji. Kada je ostatak Portlanda počeo stvarati zalihe toaletnog papira i tjestenine, on je kupio svu zalihu  tjestenine u jednoj lokalnoj trgovini. 

Plesačice čuva i pratnja kako ne bi bilo dodirivanja plesačica.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije