Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Stričak poručio kome nema mjesta u HDZ-u

Anđelko Stričak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
20.02.2020.
u 09:35

Jasno i glasno poručujem poreznim dužnicima, osobama s pravomoćnim presudama, onima na tuđim listama, kao i onima u kampanji za druge - za vas nema mjesta u HDZ-u, rekao je Anđelko Stričak

Znalo se naći pojedinaca koji su vodili više računa o stanju svojega žiro računa, nego o javnom interesu. Jasno i glasno poručujem poreznim dužnicima, osobama s pravomoćnim presudama, onima na tuđim listama, kao i onima u kampanji za druge - za vas nema mjesta u HDZ-u! - poručio je predsjednik HDZ-a Varaždinske županije Anđelko Stričak jučer na proslavi 30. godišnjice HDZ-a u toj županiji. 

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković govorio je, uz ostalo, o važnosti zajedništva i ravnomjernom regionalnom razvoju, te o unutarstranačkim izborima.

- Napravili smo velike demokratske iskorake. Svaki član ima veći utjecaj na vodstvo stranke i smjer stranke. Čak šest čelnika je na neposrednim izborima, to nema niti jedna druga stranka u Hrvatskoj, a malo ih je u Europi. Pozdravljam sve koji su se najavili kandidirati. Članovi će izbrati one koji će najbolje voditi stranku. Nakon izbora pružimo ruku jedni drugima i budimo obitelj - rekao je A. Plenković i podsjetio da su pred strankom i parlamentarni izbori.

Anđelko Stričak
1/29
Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:50 20.02.2020.

vi hdzejci ste slika i prilika bivsih komunista...hdz bi trebalo lustrirati onda bi krenula modernim putem kao moderna stranka...a ova vasa neokomunisticka matrica vladanja je sve izlizanija.. ..

ZO
zokanabelom
10:06 20.02.2020.

Anđelko Stričak, poznat i kao Staljin zbog neviđene razine političke kulture, tolerancije i demokratičnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije