Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Negira tajni sastanak

Strenja Linić: Milanović jako dobro zna koga je sve slao k meni da me nagovaraju da prijeđem

Ines Strenja-Linić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
28.01.2017.
u 12:35

Zbog medijske objave da je sudjelovala na sastanku Milanovića s članovima Mosta 8. prosinca 2015. u prostorijama Vlade, Strenja Linić je tužila Novi list prošle godine

Saborska zastupnica Mosta Ines Strenja Linić u subotu je novinarima ponovno odgovorila da nije bila na tajnom sastanku mostovaca s tadašnjim premijerom Zoranom Milanovićem 8. prosinca 2015., istaknuvši kako "njezini dečki dobro znaju gdje je bila te noći".

Na pitanje novinara, uoči izbornog sabora Mosta, je li bila na tom sastanku prilikom pokušaja formiranja Vlade, Strenja Linić je istaknula kako joj pitanje tadašnjeg njezina sudjelovanja ili nesudjelovanja na tom sastanku danas više i nije bitno.

"Prije godinu dana to mi je bilo jako bitno, u trenutcima kada imate situaciju da netko iz tjedna u tjedan objavljuje da ste vi noću negdje išli i praktički iza leđa svoje stranke s nekim se nešto dogovarali. Ono što je bitno jest da su moji dečki itekako dobro znali gdje sam ja bila tih noći", rekla je Strenja Linić dodavši kako niti ne zna tko je iz Mosta i je li uopće itko išao na te sastanke s Milanovićem.

Milanović "jako dobro zna koga je sve slao k meni da me nagovaraju da prijeđem", izjavila je Strenja Linić novinarima upitana za sastanke nakon parlamentarnih izbora 2015., kada je Milanović pokušavao sastaviti novu vladu. 

Naime, zbog medijske objave da je sudjelovala na sastanku Milanovića s članovima Mosta 8. prosinca 2015. u prostorijama Vlade, Strenja Linić je tužila Novi list prošle godine smatrajući da joj je objavom o sudjelovanju na tom sastanku nanio veliku štetu. 

Milanović  je u ponedjeljak na Općinskom sudu u Rijeci, kao svjedok Strenje Linić u toj tužbi protiv Novog lista, rekao kako se "ne sjeća je li ona bila prisutna na sastanku".  

Komentara 3

BR
Brandfackel2
13:15 28.01.2017.

Kad bi apolitični čitatelj vidio izjave ove gospođe, prvo na što bi pomislio jest da se dotična bavi prostitucijom. Izjave poput "moji dečki znaju gdje sam i s kim sam bila tih noći" te neodavanje imena komunističkih emisara koji su je pohodili u okrilju noći, daje nam naslutiti da ova ćuprijašica ima morala isto koliko i crveni kmeri s kojima je politički očijukala. Most je mogao postati nešto dobrobitno za RH da su spojili socijalno i nacionalno, ali ovako su ostali još jedni u nizu koji uništavaju treću opciju i crvenoj jugokomunističkoj buržoaziji omogućuju još dugi niz godina lagodnog života nepovratno unišavajući sve segmente hrvatske nacije...

DU
Deleted user
13:11 28.01.2017.

Glumi političarku čistunku.

PU
Pulchrum
13:40 28.01.2017.

Svaki katolik zna što znači datum 8. prosinca, pa pretpostavljam kako je gđa bila na misi i možda, klanjanju, povodom jednog od najvećih Marijinih blagdana. Zato "njeni dečki znaju", a ona ne želi puno pričati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije