Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI DAN

Street race 402 u Velikoj Gorici: motori, auti i vruće cure

402, Velika Gorica (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/12
02.07.2011.
u 18:57

Prvi dan uličnih utrka u Velikoj Gorici nije srušio rekorde u broju publike i natjecatelja, ali je većini posjetitelja pružio sasvim zadovoljavajući provod

Nakon jednogodišnje stanke popularne "ulične" utrke na 401 metra vratile su se u Veliku Goricu. Na prvi dan održavanja, u subotu, posjet i pored lijepog premda oblačnog vremena nije bio baš impozantan. I odaziv natjecatelja mogao je biti bolji – Sandi Cenov se na svojem Harley-Davidsonu, zbog nedostatka konkurencije u svojoj kubikaži, utrkivao samo sa štopericom. Na naše pitanje tko je u toj utrci sa samim sobom pobijedio, Sendi ili Cenov, pjevač i motorist glatko je odgovorio: "Ja sam apsolutni pobjednik, samim tim što sam se pojavio ovdje. I drugi su znali kad je rok za prijavljivanje..."

Uz buku oktana, i nekoliko zapanjujuće tihih utrka jer su i električni auti došli na svoje, tu su bili i uobičajeni sadržaji poput štandova s pivom i ostalim napitcima, ponosno izloženi limeni ljubimci kojima kao da je netko ubrizgavao steroide ispod haube, te oskudno odjevene cure koje su jednog nedužnog Golfa GTI greškom zamijenile sa štangom za striptiz. To što peru auto koji je već bio besprijekorno čist nije zanimalo uglavnom mušku publiku koja je uživala u nasapunjanoj preplanuloj koži ljepotica građenih poput kamiondžijskih duplerica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije