Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oboren rekord

Stream sučeljavanja dr. Reisman i dr Štulhofera potukao sve rekorde

aleksandar štulhofer,judith reisman,portal
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/6
04.02.2013.
u 11:57

U jednom trenutku čak je 10.500 gledatelja istodobno pratilo prijenos na portalu Vecernji.hr. Više od sedam tisuća čitatelja uz prijenos, koji je trajao sat i dvadeset minuta, bilo je od samog početka do kraja.

Prijenos sučeljavanja američke komunikologinje dr. Judith Reisman i hrvatskog seksologa dr. Aleksandera Štulhofera o spolnom odgoju na portalu Večernjeg lista u jednom trenutku pratilo je čak 10.500 gledatelja. Telekomunikacijski i medijski stručnjaci s kojima smo razgovarali uvjereni su da je time i oboren hrvatski rekord, ali za to, nažalost, još u Hrvatskoj nema službenog mjerenja koje bi vrijedilo za sve. Više od sedam tisuća čitatelja uz prijenos, koji je trajao sat i dvadeset minuta, bilo je od samog početka do kraja, dok je sam članak u to vrijeme zabilježio 22.589 ulazaka, odnosno na kraju dana 55.632 pregleda.

Sučeljavanje dr. Reisman i dr. Štulhofera održano je uz malobrojnu i odabranu publiku nakon što je dan prije otkazano prvotno zakazano sučeljavanje zbog prevelikog interesa i nemogućih uvjeta u najvećoj dvorani zagrebačkog Filozofskog fakulteta. Organizatori sučeljavanja odabrali su Vecernji.hr kao jedan od tri hrvatska portala na kojima se sučeljavanje moglo pratiti uživo. Večernji list je sa svojim partnerom, tvrtkom More Screens iz Mostara, ispunio najviše tehničke standarde te su bila angažirana čak tri servera da se ne bi dogodio pad streama.

S ponosom se Večernji list može pohvaliti da unatoč iznimno visokoj posjećenosti prijenos nije bio prekinut ni u jednom trenutku te se cijelo vrijeme mogao pratiti bez ikakvih smetnji i uz simultani prijevod. (D. Ma/VLM)

>> Štulhofer: Vi niste znanstvenica, Reisman: Nije ni Kinsey

>> 'Ako Reisman zna da je dr. Sandfort pedofil, neka ga prijavi'

Komentara 6

NA
Nadalinaaa
12:40 04.02.2013.

A čemu služi javna TV ako ne prenosi događaje od tako velikog interesa?

OB
-obrisani-
13:05 04.02.2013.

Postovani! 04.02.2013. u 12:40h Nadalinaaa je napisao/la: A čemu služi javna TV ako ne prenosi događaje od tako velikog interesa? * javna HTV sluzi za prenosenje samo jedne strane medalje;-) Sa prenosenjem" svih strana medalje"( stavova pro i contra) ,ra) , javnost bi mogla doci do"vlastitog stava" sto izgleda nije pozeljno;-))) Lijep pozdrav!

PO
portugisac
13:44 04.02.2013.

A.M umeđuvremenu oni prikazuju partizanske filmove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije