Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvoje ozlijeđenih

Stravične scene kod Knina: Od siline udarca iz auta ispao motor

Nesreća kod Knina
Feral News
02.12.2020.
u 19:29

Vozač je izgubio nadzor nad osobnim automobilom te sletio s ceste

Danas oko 17 sati dogodila se teška prometna nesreća na državnoj cesti D1 kod Knina. 

Kako piše feral.news, od siline udarca jednom je automobilu ispao motor te se nalazi 50 do 100 metara dalje od automobila.

Kako doznaju od glasnogovornika Policijske uprave šibensko-kninske Šime Pavića, vozač je izgubio nadzor nad osobnim automobilom te sletio s ceste. Prilikom vraćanja na cestu na njega je naletio drugi automobil.

Dvije osobe su ozlijeđene, pruža im se liječnička pomoć te je obrada u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
23:24 02.12.2020.

Taj nije vozio manje od 200 km/h

DU
Deleted user
23:21 02.12.2020.

Pitajte jednog Automehanicara ili jednog strucnjaka za sigurnost u prometu kolika je brzina potrebna da se motor pri srazu(udarcu) odvoji od sasije.Svaki motor je povezan sa sasijom sa 6 vijaka ili vise plus spoj sa getribom.To jedno od drugog odvojiti potrebna je brzina minimalno od 200 km/h,a udaljenost dokle je motor odletio dade se lako izracunati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije