Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Stravična snimka nadzorne kamere: Upao u splitski fast food i zabio mu škare u vrat

Večernji.hr
23.12.2020.
u 14:52

Sve se zbilo oko 15.30 sati u Vukovarskoj ulici u objektu za pripremu hrane, fast foodu gdje je hladnim oružjem napadnut djelatnik

Splitska policija uhitila je muškarca koji je u utorak popodne u Vukovarskoj ulici u Splitu hladnim oružjem, neslužbeno škarama, napao djelatnika ugostiteljskog objekta, doznaje se u policiji.

Sve se zbilo oko 15.30 sati u Vukovarskoj ulici, u objektu za pripremu hrane, fast foodu gdje je hladnim oružjem napadnut djelatnik koji je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u bolnicu na pružanje liječničke pomoći.

VIDEO: Uznemirujući video: Strašan napad nožem u fast foodu

 

Policija je rekla da je mjesto događaja osigurano te se provodi očevid. Muškarac koji se dovodi u vezu s napadom uhićen je i priveden u službene prostorije policije radi provođenja kriminalističkog istraživanja.

PU Splitsko-dalmatinska oglasila se priopćenjem o navedenom slučaju. 

-  Policijski službenici su  dovršili  kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom. Sumnjiči se da je 22. prosinca u  prostorijama ugostiteljskog objekta  u Vukovarskoj ulici u  Splitu fizički napao i oštrim predmetom teško ozlijedio 26-godišnjaka. Osumnjičeni 34-godišnjak  je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju ( čl. 110 u svezi s čl. 34. KZ-a), podnijeta kaznena prijava nadležnom Županijskom  državnom odvjetništvu, navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
11:00 23.12.2020.

A sad i činjenice: Napadnut je vlasnik. Napao ga je bivši radnik kojeg je zakinuo za najmanje 4 plaće. Lik skače iz stečaja u stečaj. Zatvara i otvara firme i duguje i Bogu i ljudima. ... Evo za primjer, isti taj mom susjedu duguje 4 plaće, plus ostavio je ljude da rade 15 dana, a već je proglasio stečaj. Tih su 15 dana odradili "heroju" sa snimke. ...perspektiva se sad mijenja, zar ne?

ZA
zagi101
11:41 23.12.2020.

aaaaa sad je sve jasnije napadnuti dužan i bogu i vragu i sad je došla naplata dijela dugova, nije u redu ali većim dijelom je i zaslužio ovo

Avatar najbolji13
najbolji13
10:58 23.12.2020.

oni se vjerovatno znaju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije