Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čula je djeca

Stravična smrt: Živu je zakopali pa vikala i udarala po lijesu

grob
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL/Ilustracija
26.09.2014.
u 17:00

Nedugo nakon što su posljednji rođaci napustili groblje u gradiću Peraia, prolaznici i djeca koja su se vani igrala čuli su ženski glas koji viče "upomoć" iz groba.

Policija sa sjevera Grčke istražuje navode da se žena probudila u lijesu nakon što je već pokopana te se potom ugušila prije nego su je uspjeli iskopati iz groba, piše BBC.

Nekoliko ljudi koji su posjetili groblje blizu Soluna kazalo je da je čulo lupanje i vikanje iz groba, sat vremena nakon što je žena pokopana. Kada je lijes otkopan, 45-godišnjakinja je bila mrtva. Ranije su je proglasili mrtvom liječnici koji su je liječili od raka.

Iz groba vikala "upomoć"

Nedugo nakon što su posljednji rođaci napustili groblje u gradiću Peraia, prolaznici i djeca koja su se vani igrala čuli su ženski glas koji viče "upomoć" iz groba. Pozvali su policiju i počeli otkopavati grob, no ona se ugušila u lijesu, izvijestili su grčki mediji.

No, liječnica koja je kasnije pregledala tijelo je kazao da je žena bila mrtva već satima i da je se nije moglo reanimirati. – Potpuno je nemoguće da netko u stanju mrtvačke ukočenosti viče i udara u lijes na takav način – kazala je Chrissi Matsikoudi. Patolog tek treba obaviti obdukciju nesretne žene. Obitelj razmišlja o podizanju tužbe protiv liječnika koji su je liječili od raka.

>>Preživio osam dana sam na moru jer je ubio i pojeo galeba!

>>Manijak napao i zaklao četvero djece na putu do škole

Komentara 1

MX
Mister X
14:55 15.10.2014.

Sigurno je bilo negdje u Hrvatskoj ili u Grčkoj samo znamo da balkanke viču u pomoć...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije