Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Stravična nesreća u Livnu: Četvero mladih ljudi izgubilo život

Prometna nesreća kod Livna
Foto: Večernji list
10.04.2020.
u 11:32

Naime, uz to što je bila noć, vidljivost je dodatno smanjena gustim dimom od požara koji već danima plamti na Dinari.

Sinoć oko 23.15 dogodila se teška prometna nezgoda na magistralnoj prometnici Livno – Bosansko Grahovo u mjestu Kovačić, područje Grada Livna. U sudaru Golfa i Land Rovera život je izgubilo četvero mladih ljudi, dva mladića i dvije djevojke. 

Potvrdio je to Večernjem.ba glasnogovornik MUP-a HBŽ Ivica Vrdoljak te kazao da je dio očevida obavljen noćas, no da je zbog slabe vidljivosti nastavljen jutros. Naime, uz to što je bila noć, vidljivost je dodatno smanjena gustim dimom od požara koji već danima plamti na Dinari.

Po dojavi na mjesto nesreće izašli su djelatnici hitne pomoći Doma zdravlja i Županijske bolnice Livno, livanjski vatrogasci i djelatnici PU Livno i MUP-a HBŽ. Utvrđeno je kako je golfom upravljao J. M. (21) rođen u Livnu, nastanjen u Strupniću, koji je poginuo na licu mjesta kao i suvozačica S.V. (20), također iz istoga sela.

Dvoje putnika u Golfu, 20-godišnji mladić iz Strupnića inicijala V. V. i 19-godišnja djevojka iz Čelebića I. R., prevezeni su u Županijsku bolnicu Livno gdje su, nažalost, uslijed teških ozljeda preminuli. Za upravljačem Land Rovera bio je T.P. (46) koji je zadobio lakše tjelesne ozljede, a suvozač I.Š. (38) teže, no nakon pružanja medicinske pomoći napustio je bolnicu.

 

Ključne riječi

Komentara 78

MA
maestral
12:10 10.04.2020.

Do kad ovakve tragedije, daj mladići, smanjite gas, najviše zbog vas.

ČV
čača vrati se
12:06 10.04.2020.

Dalić,Kovači,Rimac samo neki od imena koji su nas uzdigli i proslavili su iz Livna a onda su nam dobri zato nemojte pojedinci kakati,sve gdje zive i od kuda potječu Hrvati mora nam biti vazno

KR
Kradezeovac
12:11 10.04.2020.

Strasna nesreca, cetir mlada zivota su ugasena. 😭😭 Djeco pocivali u miru Bozijem. A ovi Monstrumi sa ovim sramotnim komentarima neka uzivaju u tudjoj nesreci. Takvi su rodjeni a takvi ce I umrijeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije