Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Stravična nesreća kod Bjelovara: Mladić izgorio u autu

izgorio u autu (1)
Foto: Željko Rukavina/24sata
1/4
23.05.2011.
u 07:05

Najprije pokupio pješaka i okrznuo drugo vozilo te se zabio betonski most

Tuga i žalost vladalaju u Gornjem Tomašu nadomak Bjelovara zbog tragične smrti 25-godišnjeg Igora Meheša.

Nesretni mladić poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći u noći na ponedjeljak nešto nakon tri sata na državnoj cesti Bjelovar – Daruvar u mjestu Prespa. Vozeći iz smjera Daruvara svojom Opel Astrom, naletio je na zaustavljenu također Opel Astru.

Njom je upravljala 25-godišnjakinja koja je samo koji trenutak ranije, prešavši preko pune linije, zaustavila svoje vozilo ispred kuće obitelji Ivanković na broju 35A.

Iz njega je tada izašao njezin prijatelj, 21-godišnji Davor Ivanković krenuvši prema svojoj kući. U tom trenutku na njega je naletio nesretni Igor i odbacio ga u jarak uz cestu jarak udarivši pritom i u zaustavljenu Astru.

Izgubio je kontrolu nad vozilom pa se gotovo stotinjak metara dalje u betonski most. Od siline udarca automobil se zapalio, a nesretni je mladić izgorio. S njim u automobilu bila je i 17-godišnja djevojka koja se, unatoč ozljedama, nekako uspjela izvući kroz razbijeno zadnje vjetrobransko staklo. Davor Ivanković i 17-godišnjakinja operirani su u bjelovarskoj bolnici i, kako nam je potvrdio dr. Darko Koščak, izvan su životne opasnosti. Iza pokojnog Igora osim roditelja ostao je dvogodišnji sin i 21-godišnja supruga koja, shrvana od boli, nije mogla izustiti ni riječ.

– Nemojte me, molim vas, ništa pitati – tiho je kazala odbivši komentirati muževu smrt

 

 

Komentara 25

Avatar Ledeni
Ledeni
08:14 23.05.2011.

@Vito Ti previše gledaš SF filmove.

Avatar arcanius
arcanius
08:40 23.05.2011.

da, i?..... kaj bi mi sad?.... ak je izletio, sve je jasno: kriva cesta, hrpa nedostataka na vozilu za koje je kriv proizvođač, oblak koji je zaklonio mjesec, konobarica koja ga je napila.... ali nikako vozač, on je ne pogrešiv :D

VI
Vito
07:40 23.05.2011.

Pitanje koje nitko još, barem nisam pročitao, nije postavio: Zašto se vozila uopće i zapale? Postoje kemijski spojevi koji trenutno zgrušavaju gorivo, prilikom puknuća spremnika, a potpuno su neutralni sve do spoja sa zrakom. Što nam vrijede silni \"zračni jastuci\",\", pojasevi, kad su nam najopasnije stvari u vozilima potpuno nezaštićene? Najgora smrt, a tvornice vozila uopće ne brinu o zašti od požara. Čak niti u zrakoplovima komercijalnih letova. Ali nedavna nesreća zrakoplova tankera, dokaz je kako gorivo ne mora planuti nakon sudara zrakoplova sa zemljom. To, vojno, gorivo je \"obogaćeno\" nezapaljivom kemikalijom kako bi zaštitili ubojice. No, koga briga za obične građane kad je riječ o ogromnim zaradama na jeftinom lakozapaljivom gorivu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije