Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudar u N. Gradiški

Stravična nesreća: Dva muškarca poginula, troje teško ozlijeđeno

prometna nesreća, poginuli, Nova Gradiška (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/3
04.09.2012.
u 14:20

Prema trenutačnim informacijama, riječ je o sudaru dvaju osobnih automobila. Preostala dva muškarca iz prvog te žena iz drugog automobila zbog ozljeda su hitno prebačeni u bolnicu u Novoj Gradiški

Dvije osobe smrtno su stradale u prometnoj nesreći koja se danas (utorak) oko 12.45 sati dogodila na državnoj cesti D313 kod Sladorane u Novoj Gradiški.

Prema trenutačnim informacijama, riječ je o sudaru dvaju osobnih automobila.

U jednom automobilu bile su četiri muške osobe, od kojih su smrtno stradali 39 i 40-godišnjak s područja Nove Gradiške. Preostala dva muškarca iz prvog te žena iz drugog automobila zbog ozljeda su hitno prebačeni u bolnicu u Novoj Gradiški radi pružanja liječničke pomoći.

Komentara 6

Avatar flegmatik
flegmatik
14:32 04.09.2012.

A kako je Radimir?

Avatar Topgen
Topgen
14:45 04.09.2012.

Za Horvatincica rulja trazi 20 godina robije. Ovo je ista stvar , isto dva mrtva. Cacic , isto. Dakle .... ? Tko bi jos smio sjesti za volan kad bi se za prometnu islo 20 god na robiju ???

MO
modovisisajteMaraschino
14:50 04.09.2012.

nek bude robija i od 50 godina... da svi pametno voze po propisima ovo se ne bi dogadjalo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije