Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Strava u Virovitici: Vlak mu zahvatio nogu i odsjekao stopalo

vlak, pruga
Dragutin Šantoši
02.08.2010.
u 08:32

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je ležao pored tračnica, a za prolaska vlaka kotači lokomotive zahvatili su mu jednu nogu i otkinuli stopalo.

VIROVITICA – Nesvakidašnja nesreća dogodila se noćas oko 01 sat na željezničkoj pruzi u Virovitici nedaleko Trgocentra na kojoj je vlak teško ozlijedio jednu osobu. Prvi neslužbeni izvori govorili su da je Z. G. (26) iz sela Jasenaš, ležao pored tračnica, a prema obavljenome policijskom očevidu utvrđeno je da je 26-godišnjak pješice hodao po željezničkim tračnicama kada je na njega naletjela lokomotiva putničkog vlaka iz pravca Koprivnice.

Prvu liječničku pomoć unesrećenome mladiću pružili su liječnici i osoblje Službe hitne medicinske pomoći nakon čega je Z. G. zadržan na daljnjem liječenju u virovitičkoj bolnici. Policija traži odgovor na pitanje što je mladić, poslije ponoći, tražio na željezničkim tračnicama? Jutros su u virovitičkoj bolnici liječnici potvrdili da je njegovo zdravstveno stanje stabilno, ali da su mu kotači vlaka otkinuli stopalo lijeve noge.

Komentara 7

TU
Tupislav
09:00 02.08.2010.

Svako malo nam nekoga pregazi vlak zbog prepameti a tu piše da je nesreća nesvakidašnja. \'|•!•|\'

LZ
ludi_zagorec
09:20 02.08.2010.

bas me zanima, kaj je tocno radil kraj pruge u noci u 1 sat u LEZECEM polozaju... za ovu nesrecu je kriva drzava i vlada... u vrijeme recesije, povecaju ti porez na alkohol, ti od muke pijes jos vise i onda te zgazi vlak...

BA
Bandit
22:27 04.08.2010.

Lakse mi je ici prugom do pecanja nego miniranim poljem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije