Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Strava u SAD-u: Trogodišnjak pronašao pištolj u stanu i slučajno ubio bebu

policija SAD
Reuters/PIXSELL
10.04.2021.
u 19:11

Još uvijek nije utvrđeno hoće li u navedenom slučaju biti podnesene bilo kakve prijave

Policija vjeruje da je trogodišnjak koji je u stanu pronašao pištolj upucao svog osmomjesečnog brata u Houstonu.

Dojenče je upucano u trbuh u petak ujutro, rekla je pomoćnica šefa policije Wendy Baimbridge. Bebu su odmah ukućani odveli u bolnicu, gdje je i umrla. "Samo želim iskoristiti ovaj trenutak i moliti roditelje i staratelje da ne dopuštaju da oružje bude dostupno nikome u kući", rekla je pomoćnica šefa policije, piše Guardian.

Istražitelji u početku nisu mogli pronaći pištolj korišten u pucnjavi. Međutim, uspjeli su ga naći u vozilu koje su članovi obitelji koristili za vožnju dojenčeta u bolnicu. Još uvijek nije utvrđeno hoće li u navedenom slučaju biti podnesene bilo kakve prijave.

Ključne riječi

Komentara 7

SL
slavenZadravec
19:45 10.04.2021.

Potrebno je podići tužbu protiv NRA. Njihovo zalaganje za "pravo na zaštitu doma" tj suludo naoružavanje u praksi često ovako završava.

DU
Deleted user
21:50 10.04.2021.

Amerikanci su pobili više članova svoje obitelji nego što su se zaštitili.Katastrofa.Kada će im doći iz guzice u glavu?

MX
Mister X
22:43 10.04.2021.

"Samo želim iskoristiti ovaj trenutak i moliti roditelje i staratelje da ne dopuštaju da oružje bude dostupno nikome u kući", rekla je pomoćnica šefa policije, piše Guardian. Baš je poštena žena ,,,, kad je to sve i nema robije zaa tu lažd je mali u bojica onda što dlje o tome razgalabati ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije