Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODREĐEN MU ISTRAŽNI ZATVOR

Strava u Rijeci: Nije prihvatio prekid pa brutalno premlatio djevojku. Prijetio da će ju ubiti

Ilustracija zlostavljanja žene
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
02.03.2021.
u 10:03

Čupao ju je za kosu i udarao zatvorenim šakama po potiljku i ramenima prijeteći joj da će ju ubiti i teško tjelesno ozlijediti

U riječkom Općinskom državnom odvjetništvu ispitan je 40-godišnjak zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom.

Sumnjiči se da je u petak, oko 20 sati, na širem području Rijeke, tijekom upravljanja automobilom u kojem je bila i žrtva, nezadovoljan njezin zahtjevom za prekidom veze, čupao ju za kosu i udarao zatvorenim šakama po potiljku i ramenima prijeteći joj da će ju ubiti i teško tjelesno ozlijediti, javlja Novi list.

Nadalje je zaustavio auto i izvukao žrtvu te ju bacio na tlo i uz udarce ponavljao prijetnje. Takvo osumnjičenikovo postupanje izazvalo je kod nje osjećaj straha i životne ugroženosti. Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci prihvatio je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci i 40-godišnjaku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar shadow
shadow
10:16 02.03.2021.

Ovakve treba potražit u mraku i razmontirat da sami sebe 6 mjeseci ne prepoznaju u ogledalu! Nebi mu više nikad palo ovako nešto na pamet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije