Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primao naknadu Centra za socijalnu skrb
Povratak na članak

Podignuta optužnica: Četiri godine u stanu skrivao mrtvu majku

Od rujna 2014. do rujna 2017. mrtvu majku, prekrivenu dekama i drugim otpadom, skrivao je u stanu te je od riječkoga Centra za socijalnu skrb primao naknadu od 500 kuna na mjesec

Komentari 1

YU
YuBastards
20:21 12.03.2019.

Cudio me svojevremeno odgovor na pitanje u nekom nasem kvizu o postotku kucanstava u Hrvatskoj koja posjeduju skrinje za zamrzavanje mesa. Postotak je bio vrlo visok. Sada me to vise ne cudi. Skrinje za zamrzavanje ocigledno imaju vrlo siroku primjenu te su vrlo bitan faktor za rjesavanje raznih obiteljskih i financijskih problematika. Uz energetski razred,bilo bi dobro kada bi se na deklaracijama skrinja navodilo koliko prosjecno clanova obitelji stane unutra.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.