Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Strava u Puli: Ubio bivšu ženu pa sebi prerezao vrat, hitno je prebačen u bolnicu

Ilustracija
28.11.2020.
u 19:33

Muškarac je hitno prebačen u Opću bolnicu Pula

U obiteljskoj kući u Galižani nedaleko od Pule u subotu navečer muškarac je usmrtio ženu, nakon čega je i sebi pokušao oduzeti život, izvijestila je PU istarska.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o bivšim supružnicima 50-tih godina

Ubojstvo u obiteljskoj kući u Fažanskoj ulici u Galižani dogodilo se večeras oko 18 sati, a policija je dojavu o tome zaprimila od njihove kćeri koja živi u istoj kući.

Također se neslužbeno doznaje kako je žena ubijena oštrim predmetom dok je muškarac sebi pokušao oduzeti život nožem, prerezavši si grlo.

Žena je pronađena mrtva u obiteljskoj kući dok je muškarac vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u pulsku Opću bolnicu. Težina ozljede još uvijek nije poznata.

"Još uvijek se utvrđuju okolnosti koje su dovele do ovog događaja. Policijski djelatnici zajedno sa zamjenikom županijskog državnog odvjetnika provode očevid na mjestu događaja", izvijestila je glasnogovornica PU istarske Suzana Sokač.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Ena4444
Ena4444
02:49 29.11.2020.

Još jedno muško koje nije moglo podnijeti da bivša žena ima nadalje novi život bez njega.

Avatar Cokolinda
Cokolinda
06:31 29.11.2020.

Balkan...

VI
vidum
11:00 29.11.2020.

Dokle god muškarci u obitelji budu tretirani kao bića osmog reda, ovakve stvari će se događati. 98% muškaraca koji počinjaju suicid, život oduzima samo sebi. 2% njih misle da nije u redu da krivac za njihovu tragediju nastavlja normalno živjeti, kao da se ništa nije dogodilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije