Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVELI GA

Strava u postaji zagrebačke policije: Muškarac zgrabio oružje sa stola i ubio se

Zagreb: Muškarac počinio samoubojstvo u prostorijama Prve policijske postaje
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/5
25.11.2020.
u 16:33

Prilikom popisivanja oružja koje su mu oduzeli, muškarac je naglo uzeo jedno i počinio samoubojstvo

U privremenim službenim prostorijama I. policijske postaje Zagreb jedan se muškarac ubio vatrenim oružjem.

Kako je priopćila PU zagrebačka, hrvatski državljanin priveden je jer je utvrđeno da posjeduje više komada vatrenog oružja koje je prilikom pretrage doma dragovoljno izručio.

Policajci su oduzeli oružje te su u službenim prostorijama započeli formalni postupak privremenog oduzimanja, odnosno popisivanja vatrenog oružja.

Osumnjičeni muškarac, koji je do tada u potpunosti surađivao s policajcima i svojim ponašanjem nije pokazivao znakove da bi naudio sebi ili policajcima, u jednom trenutku je naglo uzeo jedno od vatrenog oružja te njime počinio samoubojstvo. Dogodilo se to danas u 13.23 sati.

– Odmah po saznanju za događaj, glavni ravnatelj policije uputio je stručni tim policijskih službenika Ravnateljstva policije kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja. Očevid na mjestu događaja obavit će Županijsko državno odvjetništvu u Zagrebu – priopćila je policija.

Ključne riječi

Komentara 38

AB
abendblatt
17:09 25.11.2020.

Pa kakvi su to POlicajci koji prilikom oduzimanja oruzja, nisu provjerili dali ima i municije i koji metak ucijevi????

Avatar Nilski konj
Nilski konj
16:50 25.11.2020.

Pa ovoga nema niti u brazilskim favelama. Baš me zanima na koga će prebaciti odgovornost!? Ah da, vjerojatno je corona odgovorna.

SI
siny
16:56 25.11.2020.

Kako je moguce da policajci po oduzimanju nisu prvo ispraznili i obezbjedili oruzje? Nevjerojatno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije