Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog loših odnosa

Strava u Istri: Susjedu izudarao metalnom šipkom

Ilustracija
Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
1/2
22.02.2020.
u 18:07

Žena je prevezena u pulsku bolnicu gdje je zbog težih ozljeda zadržana na liječenju

Teško je ozlijeđena 62-godišnjakinja izu Medulina koju je metalnom šipkom izudarao 53-godišnji susjed.

Naime, pulska je policija provela kriminalističko istraživanje kojim je utvrdila da je 53-godišnjak počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju.

On je  zbog narušenih susjedskih odnosa, u Ulici Katikulić u Medulinu, 21. veljače oko 15 sati, metalnim predmetom napao 62-godišnju ženu, pri čemu joj je zadao više udaraca.

Žena je prevezena u pulsku bolnicu gdje je zbog težih ozljeda zadržana na liječenju. Policijski službenici su odmah uhitili osumnjičenog te su ga nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 22. veljače u poslijepodnevnim satima, priveli u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Komentara 7

Avatar Amasonka
Amasonka
19:15 22.02.2020.

To se u antifa raju ne može dogoditi.

SK
Skviki
19:25 22.02.2020.

To sigurno nije bil Hrvat, da je bil onda bi to i naveli.

ČV
čača vrati se
21:55 22.02.2020.

šiptar izlupao srpkinju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije