Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin iz strasti

Strava u Beču: Željko je nasred ulice pucao djevojci u glavu, potom je presudio sebi

policija
Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija
14.02.2019.
u 17:39

Očevici su pozvali hitnu pomoć koja je prevezla teško ozlijeđenu ženu u bolnicu, gdje je hitno operirana i nalazi se u komi

Željko B. iz BiH u srijedu je u Beču na ulici u glavu upucao bivšu djevojku, konobaricu Violetu J. iz Srbije, a potom se ubio. Žena je u komi, a muškarac je preminuo na mjestu, javlja Dnevni-list.ba.

Željko je, kako pišu mediji, prvo svratio u kafić gdje je radila njegova bivša djevojka i naručio piće. Nakon što joj je završila smjena Violeta je htjela svratiti na piće u obližnji kafić, dok ju je bivši pratio. Dvadeset minuta kasnije Željko je potegnuo pištolj i pucao 48-godišnjoj Violeti u glavu. Potom je sebi pucao u glavu.

Očevici su pozvali hitnu pomoć koja je prevezla teško ozlijeđenu ženu u bolnicu, gdje je hitno operirana. Violeta se trenutačno nalazi u komi iz koje se možda nikada neće probuditi. Željko je na licu mjesta preminuo.

– Prema prvim informacijama, riječ je o zločinu iz strasti. Osumnjičeni je kod sebe imao mali pištolj – izjavio je policajac za Heute.

Od bliskih izvora doznaje se da je Željko B. napustio suprugu i četvero djece zbog Violete J. koja ga je poslije toga ostavila zbog drugog muškarca.

Menadžerica kafića kaže da je Violeta bila dobra žena. Rekla je i kako je Željko još prije pet mjeseci prijetio da će ubiti Violetu, a zatim i sebe, ali da nitko od prisutnih u lokalu to nije ozbiljno shvatio.

Pogledajte i video – Prišuljao mu se s leđa i spriječio ga da počini samoubojstvo

Ključne riječi

Komentara 31

DU
Deleted user
18:01 14.02.2019.

Kada Sabor nije glavna vijest tada i crna kronika sa sudionicima iz bivse Jugovine postaje udarna vijest. U Saboru nista novo,a nostalgija je beskrajna za proslim vremenima.Jadno.

GR
gragakarlovac
18:53 14.02.2019.

balkan = europski bliski istok

KD
Knez Drpimir
19:21 14.02.2019.

Nemoguće - pa dotepenci iz BiH su fini, pošteni i pristojni ljudi koji prije svega cijene ljudska prava i pravo na izbor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije