Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO OSUĐENI!

Strava u Australiji: Roditelji bebu kaznili kipućom kupkom jer je napunila pelenu, preminula je

Zhu Hongye/XINHUA/PIXSELL
23.02.2021.
u 10:06

U ponedjeljak je Stokes osuđen na 11 godina zatvora, a Moore je dobila devet i pol godina zatvora zbog smrti njihove kćeri.

Dvogodišnja Maddilyn-Rose Ava Stokes umrla je 25. svibnja 2017. nakon što je zadobila teške opekline leđa, stražnjice, prepona i nogu.

Njezini roditelji Shane David Stokes (33) i Nicole Betty Moore (26) pojavili su se u petak na Vrhovnom sudu u Brisbaneu i izjavili da su krivi za mučenje i ubojstvo, i to zbog toga što je njezina pelena bila puna.

Sud je čuo da je Stokes držao svoju kćer pod vrućom vodom u kadi, dopuštajući joj da pati od ‘mučne boli’ što je uzrokovalo opekline drugog stupnja. Bebu su spasitelji pronašli u nesvijesti, pet dana kasnije, u obiteljskoj kući u Northgateu, piše The Sun.

Par je tada rekao policiji da je nekoliko dana prije njezine smrti bila smještena u vruću kupku. Odbili su potražiti liječničku pomoć i pokušali su je sami liječiti, a policija je kod njih pronašla zavoje natopljene krvlju, uloške za čišćenje šminke i toaletni papir. Mala Maddilyn-Rose umrla je od srčanog zastoja u dječjoj bolnici Lady Cilento.

U ponedjeljak je Stokes osuđen na 11 godina zatvora, a Moore je dobila devet i pol godina zatvora zbog smrti njihove kćeri.

Sudac David Jackson rekao je roditeljima: “Vaš neuspjeh u izvršavanju svojih roditeljskih dužnosti prouzročio je njezinu smrt. Zastrašujuće je promatrati patnju koju je vaša kći pretrpjela od vas – ništa od toga nije se trebalo dogoditi.”

Komentara 5

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
10:33 23.02.2021.

Samo 11 godina?

FR
franjo2
10:28 23.02.2021.

Nevjerojatno kakvi sve monstrumi hodaju zemljom.

DU
Deleted user
11:08 23.02.2021.

Šteta što nema smrtne presude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije