Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONSTRUOZAN ZLOČIN

Strava na Rabu: Razbio joj lubanju, silovao je i pobjegao u Mađarsku. Sada je za to optužen

zlostavljanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
08.07.2020.
u 07:17

Nakon što ga je žrtva prijavila, za njim  je bila raspisana međunarodna tjeralica te EUN temeljem kojeg je uhićen u Mađarskoj te izručen Hrvatskoj

Mađar (23), koji je  u veljači  uhićen temeljem europskog uhidbenog naloga (EUN) te izručen Hrvatskoj, optužen je zbog silovanja, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci. Optužen je za doista monstruozan zločin, odnosno da  je u srpnju 2018. na Rabu silovao  52- godišnjakinju kojoj je prethodno slomio lubanju.

Udario ju je tupim predmetom po glavi, a nakon što je teško ozlijeđena pala, on ju je silovao pa pobjegao. Nakon što ga je žrtva prijavila, za njim  je bila raspisana međunarodna tjeralica te EUN temeljem kojeg je uhićen u Mađarskoj te izručen Hrvatskoj. Od veljače se nalazi u istražnom zatvoru u Rijeci, a istražni zatvor koji mu  je određen zbog opasnosti od bijega mu je produžen.

Ključne riječi

Komentara 5

SM
Smrdo
12:46 08.07.2020.

To se treba slat u djelovima, radi manjeg poreza.

DU
Deleted user
13:13 08.07.2020.

To je pokušaj ubojstva i silovanje. Bar 20 godina treba ležati.

Avatar Poskok
Poskok
13:02 08.07.2020.

treba mu platiti boravak u bilo kojem americkom zatvoru. Sauna i tusiranje svaki dan i to najmanje godinu dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije