Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli mrtvo novorođenče

Beba stavljena u crnu vreću pod krevetom: Rodila u kući pa otišla na posao?

Dubravec: U kući pronašli mrtvo novorođenče
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
23.02.2019.
u 21:35

Policija je potvrdila da je u kući u mjestu Dubravec pronađeno tijelo novorođenčeta

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske su nakon dojave Opće bolnice Varaždin i na temelj naloga Županijskog suda u Varaždinu, uz prisutnost Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu, jučer pretražili kuću u Dubravcu, kojom se koristi 28-godišnjakinja.

- Tijekom pretrage, u kući je pronađeno mrtvo novorođenče, koje je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju svih okolnosti ovog događaja - kažu u PU varaždinskoj. 

Beba je, kako kažu mještani, pronađena zamotana u plahtu i stavljena u crnu vreću pod krevetom, doznaje 24 sata.

- Iako živimo nedaleko od njih, nismo uopće znali da je trudna. Bila je malo punašnija i uglavnom smo je viđali u autu, pa nismo sumnjali u trudnoću. Imala je dečka iz drugog dijela sela, ali se priča da se nešto posvađala s njim. Uglavnom, u petak smo i njega vidjeli u kući - kazao je mještanin.

- To je vrlo dobra i mirna obitelj. Super su ljudi. Priča se da se djevojka zatvorila u sobu i nije htjela nikome otvoriti vrata. Onda su pozvali Hitnu pomoć, koja je sve otkrila. Teško je reći što joj se okrenulo u glavi. Ne znamo je li rodila doma ili u bolnici, ali čini mi se da je bila nekoliko dana u bolnici. Pričalo se da je imala nekih problema s probavom. Sad je sve jasnije - kazala je jedna mještanka. 


Varaždinski.hr piše kako je majka dijete navodno rodila u obiteljskoj kući te da je otišla na posao. Tamo joj je navodno pozlilo pa je prebačena na hitni medicinski prijem gdje je, kako navode, utvrđeno da je rodila.

Ključne riječi

Komentara 28

VL
vlada1
15:24 23.02.2019.

Ve su Varaždinci i Međimurci postali gorši od Sinjana.

BE
beitsche
12:41 23.02.2019.

Bilo bi normalno pričekati rezultate policiske istrage .Umjesto da objavljujete osobna predviđanja...Čak sliku obiteljske kuće.

RE
reborn
16:09 23.02.2019.

Zašto ženo, zašto? Mogla si dijete dati na udomnjavanje, kad ga već sama nisi htjela, a ne ovako mu okrutno presuditi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije