Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKI NASILNIK

Strava kod Varaždina: Pokušao ubiti suprugu i kćer koje je godinama zlostavljao

Obiteljsko nasilje, Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
28.09.2019.
u 10:53

U pokušaju ubojstva spriječile su ga njegove dvije maloljetne kćeri, nakon čega je pobjegao iz kuće i skrivao se do 24. rujna, kad se u prijepodnevnim satima vratio u kuću i ponovno pokušao usmrtiti suprugu i 17-godišnju kćer

Zbog pokušaja teškog ubojstva supruge i tri kaznena djela povrede djetetovih prava, uhićen je 51-godišnjak iz Varaždinske županije. Postoji osnovana sumnja da je 21. rujna u obiteljskoj kući u okolici Varaždina pokušao ubiti svoju suprugu koju je duže vrijeme zlostavljao.

U pokušaju ubojstva spriječile su ga njegove dvije maloljetne kćeri, nakon čega je pobjegao iz kuće i skrivao se do 24. rujna, kad se u prijepodnevnim satima vratio u kuću i ponovno pokušao usmrtiti suprugu i 17-godišnju kćer koju je također duže vrijeme zlostavljao. I supruga i kćer su zadobile više tjelesnih ozljeda. Utvrđeno je da je uz 17-godišnju zlostavljao još dvije kćeri.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila mu istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi, opasnosti od ponavljanja i dovršenja kaznenih djela.

Video:  Na Rivi održan prosvjed podrške žrtvama nasilja pod geslom "I Split spašava svit"

Komentara 5

BB
branimir.bauer.9
16:35 28.09.2019.

Pa kako je to moguće!? Zar nismo potpisali tzv. Istanbulsku konvenciju?

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
14:32 28.09.2019.

I što je sad tu vijest? Nit imena, nit mjesta radnje, nikakvih detalja. Ovako se može napisati doslovno bilo što. To je današnje GDPR novinarstvo.

DU
Deleted user
16:50 28.09.2019.

jamačno neki hadezeovac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije