Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVRIJEME

VIDEO Strašna pijavica uočena na Kvarneru: 'Ovo nikad nisam vidio'

Foto: Čitatelj 24 sata
10.06.2020.
u 18:59

Mještani kažu da vrijeme u ovo doba, posebice na tom dijelu zna biti nepredvidivo te da su viđali slične pijavice po moru, no nikad ovakve veličine.

U srijedu u popodnevnim satima između Istre i otoka Cresa, u moru se pojavila ogromna pijavica koja je šokirala mještane Kvarnerskog zaljeva. 

Zaprepašteni čitatelji za 24sata kažu da tako nešto nikad nisu vidjeli. Pijavica se pojavila iza 16 sati u moru nadomak Rijeke i trajala je ukupnih dvadesetak minuta. 

- Izgledalo je zaista strašno i nije mi bilo svejedno... Iako je ponekad znalo biti manjih pijavica, ovako nešto nikada nisam vidio. Nije se približila obali. Često u tom dijelu zna biti manjih brodica, njih je mogla lako progutati, iako se nadam da ih u tom trenutku nije bilo - ispričao je mještanin.

Mještani kažu da vrijeme u ovo doba, posebice na tom dijelu zna biti nepredvidivo te da su viđali slične pijavice po moru, no nikad ovakve veličine

- Ovo je sad takvo vrijeme, valjda dolazi do nekih poremećaja jer planina Učka često privlači takve oblake, oni se formiraju tu u Zaljevu pa onda nastane oluja. Jednostavno, ne može se predvidjeti kakvo će biti vrijeme narednih pola sata - dodao je. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije