Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OZLIJEĐENIH

Strašna nesreća u Daruvaru: Mercedes se otkotrljao pa u naletu na mjestu ubio 73-godišnjeg pješaka

MojPortal.hr
07.04.2021.
u 12:26

Od siline udarca, njezin se Mercedes zarotirao, pokupio starijeg pješaka koji se u tom trenutku nalazio na spomenutom križanju, a potom je završio u nekoliko metara udaljenoj Botićevoj ulici gdje se zabio u parkirani Daewoo Tico

Pješak u dobi od 73 godine podlegao je teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 9 sati kod daruvarske tržnice, doznaje mojportal.hr.

– Možemo vam potvrditi da je pješak rođen 1949. godine preminuo i da je očevid još u tijeku – rekao je načelnik Policijske postaje Daruvar, Dalibor Čajsa.

Prema prvim neslužbenim informacijama s mjesta događaja, do nesreće je došlo kada je vozačica Mercedesa B klase, koja je išla iz smjera budućeg Veteranskog centra prema gradu, na križanju s Frankopanskom ulicom oduzela prednost Škodi koja je dolazila iz smjera KTC-a.

Od siline udarca, njezin se Mercedes zarotirao, pokupio starijeg pješaka koji se u tom trenutku nalazio na spomenutom križanju, a potom je završio u nekoliko metara udaljenoj Botićevoj ulici gdje se zabio u parkirani Daewoo Tico.

Na mjesto nesreće odmah je došla ekipa Hitne medicinske pomoći koja je teško ozlijeđenog pješaka prevezla u pakračku Opću bolnicu, a vozačica Mercedesa ostala je nepomično ležati na zemlji.

Nakon toga je došla i druga ekipa Hitne medicinske pomoći koja je vozačicu Mercedesa također odvezla u bolnicu. Priroda njihovih ozljeda još nije poznata.  Na teren su izašli i daruvarski policajci i vatrogasci, piše mojportal.hr.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:29 07.04.2021.

To doticna bila ne vezana pa ispala iz auta ili???

BI
Biouskoli91
13:26 07.04.2021.

Kako ovaj/ova u Skodi nije vidjela da ide Meeeeercedes, i makla se i dala prednost skupljem vozilu?!!!

II
Ivo@Ivano.
12:42 07.04.2021.

Uzrok smrti: korona s komordibitetima ( upala mjehura, upala grla, starost ).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije