Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudar

Strašan sudar: Tijelo motociklista uspjeli izvuči tek vatrogasci

policija, hitna pomoc
Filip Brala/Pixsell
27.08.2011.
u 14:30

Nesreća, u kojoj je došlo do sudara osobnog vozila i motocikla slovenskih registarskih oznaka dogodila se na državnoj cesti D32 Delnice - Brod na Kupi.

DELNICE/BROD NA KUPI - Danas oko 11.30 sati u Gorskom kotaru dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao motociklist.

Nesreća, u kojoj je došlo do sudara osobnog vozila i motocikla slovenskih registarskih oznaka, dogodila se na državnoj cesti D32 Delnice - Brod na Kupi.

Nesretni je slovenski motociklist, kako neslužbeno saznajemo, u velikom zavoju prešao na suprotnu voznu traku i podletio pod terenac.

Sraz je bio toliko žestok, da je tijelo motociklista izvučeno tek nakon intervencije vatrogasaca.

Ključne riječi

Komentara 2

UT
utvara73
10:40 28.08.2011.

Ovo šta je napisao WALTERKOMUNISTIHRVATSKE uopće mi nije jasno šta bi taj komentar trebao značiti, novinari su samo htjeli obavjestiti javnost o okolnostima nesreće a i taj motorista ima obitelj i prijatelje i neznam čemu mješati politiku i nečiju nesreću, stvarno ljudi pišu gluposti ili je za to kriva ova nesnosna vrućina

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
12:29 28.08.2011.

Vozio je presporo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije