Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEZIVI PRIZORI

Strašan požar progutao OPG kraj Bjelovara: 'Izgorjele životinje i tone suncokreta, šteta je velika'

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
17.09.2021.
u 13:14

"Izgorjelo je osam bikova, pet svinja, sušara, sijeno, preša, mehanizacija i još mnogo toga. O uzroku požara i o šteti sutra ćemo više znati", rekao je načelnik općine Ivanska Željko Mavrin.

U Staroj Plošćici, naselju između Bjelovara i Garešnice, u četvrtak je izbio veliki požar na jednom OPG-u.

Došlo je do požara na gospodarskom objektu u vlasništvu 58-godišnjaka. U objektu se nalazila sušiona koja je bila upaljena te se u njoj nalazilo oko 10 tona suncokreta na sušenju.

"Izgorjelo je osam bikova, pet svinja, sušara, sijeno, preša, mehanizacija i još mnogo toga. O uzroku požara i o šteti sutra ćemo više znati", rekao je načelnik općine Ivanska Željko Mavrin.

 

"Požar su gasili djelatnici dobrovoljnih vatrogasnih društava Ivanska, Štefanje i Trnovitički Popovac. Mjesto događaja se osigurava do provođenja očevida kojim će se utvrditi točan uzrok požara”, poručili su u petak iz bjelovarske policije.

Vatrogasci su štetu procijenili na pola milijuna kuna.

1/4

Komentara 22

MI
mica1111
14:42 17.09.2021.

Eto, a to nije strašno za fotografirati i pokazivati. To nije uznemiravajuće?????? Crevca po vani. Pa kako vas nije stid????

YE
Yeah
15:15 17.09.2021.

Netko je to polio benzinom i zapalio. Neko tko je placen da unistava OPG-ove. Kako bi moglo sve tako nabrzaka izgorjeti?

JB
Jednonogi.Brabonjak
16:08 17.09.2021.

Tužno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije