Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK

Stranka Bandić Milan 365 od danas ima klub vijećnika u Županijskoj Skupštini

Milan Bandić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
10.05.2016.
u 15:52

Naime, na sjednici skupštine Mirjana Golubić, jedna od najbližih suradnica bivše županice Marine Lovrić Merzel, objavila je formiranje kluba vijećnika

Stranka Bandić Milan 365 uključila se u politička zbivanja u Sisačko-moslavačkoj županiji. Od danas ima svoj klub vijećnika u Županijskoj skupštini. Naime, na sjednici skupštine Mirjana Golubić, jedna od najbližih suradnica bivše županice Marine Lovrić Merzel, objavila je formiranje kluba vijećnika. Ukupno su četiri vijećnika u ovom klubu, od njih 43 u Skupštini, a jedino je Mirjana Golubić članica stranke BM 365. Uz nju su u klubu Sabina Ferderber iz Umirovljeničke demokratske unije, Đuro Belovarić iz AHSS-e te od utorka nezavisni vijećnik Darko Šimić.

Darko Šimić je do ove sjednice Skupštine bio član Laburista.

"Formirali smo klub vijećnika, a ima naznaka da bi u budućnosti mogli dobiti još članova. U pogledu nekog koalicijskog odlučivanja ili svrstavanja svaki član kluba glasat će po svojoj savjesti" - rekla je Mirjana Golubić (BM 365).

Sva četiri vijećnika do sada su bila pozicionirana u oporbi, nasuprot HDZ-ove većine. Mirjana Golubić od 2014. godine je nezavisna vijećnica, a u skupštinu je izabrana sa SDP-ove liste. Nedugo nakon što bivša županica Marina Lovrić Merzel biva zbačena iz stranke i ona odlazi iz SDP-a.

>> Bandić o predsjednici: Hvala Bogu da imamo nekog tko može govoriti državnički

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije