Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U BIH
Povratak na članak

Stranci Ujedinjena Srpska zabranjeno sudjelovanje na izborima, Dodik prijeti bojkotom

Stranka koja je u koaliciji sa SNSD-om Milorada Dodika objavila je krajem rujna spot u kojem se pojavljuju tri mlađa muškarca koja na stereotipan način predstavljaju Albanca, Hrvata i Bošnjaka, a poruke koje izgovaraju agresivne su i aludiraju na agresorske motive tih naroda prema Srbima

Komentari 9

Avatar mason
mason
23:56 09.10.2020.

Gledam taj video i pitam se koga su to Hrvati pocistili iz Hrvatske ? Srbi su iz Hrvatske sami otisli tj vratili se natrag odakle su i dosli. Hrvate se Srbi pocistili iz te bjedne enklave zvana republika srpska.I ne kuzim mozak tih Hrvata koji svrsavaju na ovog krkana dodika.

VL
GO
Gorann
18:05 09.10.2020.

SIP je potpuno pod kontrolom muslimana. Bezobrazno su izigrali Hrvate ubacujući isključivo svoj kadar. Isto kao što su izigrali i kod potpisa izborni zakon za Mostar + izborni zakon za bih do kraja 2020, a onda nakon Mostara odustali izbornog zakona za bih i Bakir se popišao na svoj potpis kao i babo mu Alija na sve što bi potpisivao. Bilo bi dobro da Hrvati i Srbi sve bojkotiraju i drže se svojih općina, bih je propala i samo je infuzija milijuna iz EU već 25 godina održava na životu.

VL
IM
Inmerps mod aZ
17:55 09.10.2020.

Opet Bugari

VL
SL
slovenija
18:08 09.10.2020.

Abu-Bakir i poturčena ekipa hrvatsko-srpskog predznaka udaraju na temelje bilo čega što im miriše na demokratsko. Ipak, njihovi vlažni snovi pok. babe Abu-Alije o džamahiriji BiH će da završe gdje su i do sada završavali. Opet se valja potruditi. Ima još posla. Ovaj put ćemo zajedno, i pametno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.