Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.03.2014. u 12:00

Prošle jeseni iznajmili su kompleks razrušenih hotela filmskoj ekipi koja je u Kuparima snimala film strave i užasa

Mladen Pejnović, predsjednik Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, za obilaska devastiranog hotelskog kompleksa Kupari, koji već više od 20 godina zjapi prazan pohvalio se pred premijerom i ministrom turizma kako su ruševine uspjeli monetizirati. Prošle jeseni iznajmili su kompleks razrušenih hotela filmskoj ekipi koja je u Kuparima snimala film strave i užasa. Suradnju s filmašima mogu slobodno nastaviti diljem Hrvatske jer u apokaliptičnim prizorima i scenografijama nimalo ne oskudijevamo.

Luka Burilović zagorčao život dvojici ministara

Luka Burilović, novi predsjednik HGK, uspio je u kratko vrijeme zagorčati život najmanje dvojici ministara Milanovićeve vlade. Gordan Maras, ministar poduzetništva, ne krije nezadovoljstvo njegovim izborom za šefa HGK i već najavljuje da će mu uskoro podmetnuti klipove izmjenama nekih zakona, a nije lako ni ministru poljoprivrede Jakovini. Upravo je Burilović direktor Sladorane zbog čije bi tužbe vezane uz kvote šećera država mogla izgubiti 97 milijuna kuna.

Hrabri premijer preuzeo na sebe naporan zadatak

Zoran Milanović, premijer, uoči svog 13-dnevnog posjeta Australiji izjavljuje da će to biti „naporan put, ali netko to mora napraviti“. Lijepo je znati da se premijer žrtvuje i preuzima na sebe najteže obveze.

Karamarko po terenu skuplja 2,4 milijuna kuna mrvica

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, ostvario je svojim terenskim radom sasvim konkretne rezultate, pokazuje financijsko izvješće o poslovanju stranaka. Prošle godine pribavio je stranci 12 puta više donacija nego 2012., odnosno 2,4 milijuna kuna, što je za pola milijuna kuna više i od vladajućeg SDP-a. To mu doduše nije bilo dovoljno za pozitivno poslovanje jer su i uz proračunsku dotaciju od 34 milijuna kuna godinu završili u minusu od 1,3 milijuna kuna. Ali što je milijunčić kuna minusa za takvu stranku, rekao bi Davorin Budin, odvjetnik HDZ-a. „To su samo mrvice“, tako je Budin na suđenju za Fimi mediju opisao milijune kuna koji su u toj aferi došli do HDZ-a.

>> Milanović o zapošljavanju u SOA-i: Ako je istina, to je strašno!

Komentara 3

KA
kafka
12:24 05.03.2014.

Vjerojatno se radi o dokumentarcu na temu političkog horora. . :-)

BR
brodludjaka
19:30 05.03.2014.

Čim pređeš hrvatsku granicu uzmeš kameru u ruke i dočeka te besplatni horor scenarij na svakom koraku. Ovo je zemlja svakodnevnog horora, strave i užasa.

DU
Deleted user
20:45 06.03.2014.

Imamo mi afera koje bi trebalo zaštiti patentom i kao takve upisati u Registar državne imovine pa prodavat scenarije za mafijaške filmove. Da se ne desi za kojih par godina da dr Ivo ili lepi Nadan prodaju vlastite priče zaa skupe pare pa nam se još dodatno narugaju. Da bar neku korist izvučemo od toga, kad već od povrata pokradenog vjerojatno, pretežno, ništa biti neće. A i za propadanje silne imovine ima krivaca, samo što ih je previše pa za to nitko isto odgovarati neće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije