Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODULJUJE SE NASTAVNA GODINA
Povratak na članak

Štrajk ide dalje, učenicima kraći svi praznici

Vladinu ponudu odbilo je 95,26 posto u osnovnim, 88,93 posto u srednjim školama i 69 posto u znanosti i visokom obrazovanju, a to “ne”, uz financijski kontekst, veliko je ne ministrici obrazovanja Blaženki Divjak.

Komentari 4

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
08:35 30.11.2019.

ukini općine ,županije ,podjeli partijskim činovnicima otkaze ,smanji financiranje srpskih novosti ,civilnih udruga tj idi protiv svojih glasača i imaš novce za učitelje !

VL
JA
jason22
11:05 30.11.2019.

Politicka bahata klika i sada vec iracionalni prosvjetari pokazali su izrazito nerazumijevanje za najvaznije među nama ...djecu...ocekujte potpuno opravdani bunt ucenika koji nisu ni glupi ni naivni..

VL
TT
tTony
06:06 30.11.2019.

Skola za zivot rusi drzavu .

VL
OM
omniameamecumporto
09:04 30.11.2019.

Gledajte ovako,ja kao i mnogi roditelji imam neke planove za ove dane za svoju djecu i obitelj Ovo maltretiranje koje ste priredili djeci i nama roditeljima dižete sada na viši nivo prijeteći nam inkomodacijom i nekakvim promjenama našeg i dječjegg ritma života . Puno je dana u igri i zahvaljujući vašoj bahatosti dragi učitelji ne znamo koliko će ih još biti.Nemojte sanjati snove kao mi ćemo se još malo igrati a onda ćemo poslije svima vama malo promjeniti ritam života i nikom ništa. E vidite tu je problem koji vi ne vidite Bijes roditelja tu će se ispoljiti,ja razgovaram sa ljudima. Mi i naša djeca ne želimo biti taoci vaših iracionalnih radnji .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.