Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuti građani

Strah od seksualnog nasilja u Njemačkoj

Koln, željeznička postaja
Foto: Reuters/PIXSELL
18.01.2016.
u 10:00

Masovno vršenje seksualnog nasilja u novogodišnjoj noći u Kölnu probudilo je strah u građanima

Njemački građani traže odgovore na brojna pitanja: kako se moglo dogoditi takvo masovno vršenje nasilja na jednom javnom mjestu punom ljudi, praktički pred očima policije kao u novogodišnjoj noći u Kölnu?

Zašto ona nije reagirala? Tko su nasilnici? Kojim su se motivima vodili? Radi li se o organiziranoj akciji?

Ali prije svega građane, a pogotovo građanke Njemačke muči pitanje: koliko su njihova ulica, njihov grad, njihova zemlja još sigurni?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>> Köln: policija vodi istragu o 16 osumnjičenih za napade na žene

>> Taharrush – arapski 'način silovanja' došao je i u Europu

Ključne riječi

Komentara 20

TO
tokito
17:51 18.01.2016.

vecina njih je bila iz sjeverne afrike. kaze u video zena....ja bi dodao ima dosta njih i iz rumunije i bugarske....dragi citaoci prica mi prijatelj iz njemacke on veli da mnogo tamnokoznih rumuna i bugara, ima tamo osobne karte kaoe kao izbjeglice iz sirija a po gradu pricaju rumunski, bugarski...ali ima i iranaca, dakle sjeverna afrika gdje ima pretezno krscana i wodo pristalica...to pisem da ne bismo usli u grijeh svaliti sve na muslimane jer znamo da to oni ne cine kako im prepisuju...a da krscani to rade i u europi, pokazuju primjer silovanja od strane srba na zene nesrpkinje, i to je potvrdio i medjunarodni sud u Hagu

TO
tokito
18:02 18.01.2016.

Njemacka zna da to nisu ucinili sirijanci, niti muslimani, dragi nasi mnogo od onih koji se prikazuju i popisuju kao sirijci su zapravo iranci, rumuni, bugari, afrikanci itd.,..to cine da bi lakse dobili besplatan boravak, papire, i hranu, kao stoto sam sam kazao prije mnogi koji se predstavljaju kao sirijci u Njemackoj govore rumunski, bugarski a izgledaju kao "sirijci" samo sto color ne znaju da dobro prepoznaju Njemci, inace bi videli da su mnogi od njih Romske nacionalnosti

TO
tomacat
16:21 18.01.2016.

Mozemo se mi tu pjenit i raspravljat ali ostaje bolna cinjenica da 800 000 njemaca ide godisnje u mirovinu a mlade njemice vise vole imat peseke nego dječicu . Vrijeme ce pokazati ciji je sustav održiv,ovaj neoliberalni ili onaj odnaj od Boga u kojemu je temeljna vrijednost obitelj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije