Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preopterećenost sustava

Drugu večer zaredom Stradun u mraku: Ugostitelji ne mogu izdavati račune

dubrovnik
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/17
24.07.2015.
u 22:54

Stradun je u mraku usred turističke sezone pa ugostiteljski objekti ne mogu ni posluživati goste ni izdavati račune, a niti upaliti rashladne uređaje

Veći dio Starog grada u Dubrovniku je i večeras bez struju. Nakon jučerašnjeg požara na trafostanici Prijeko, kvar je samo privremeno saniran pa je većina dućana, kafića i restorana zatvorila svoja vrata.

Stradun je u mraku usred turističke sezone pa ugostiteljski objekti ne mogu ni posluživati goste ni izdavati račune, a niti upaliti rashladne uređaje, piše dubrovniknet.

Preopterećenost energetskog sustava svake godine se manifestira ili zapaljenjem trafostanica ili kvarovima. Jučer je eksplodirala TF Prijeko, a dogodio se kvar na glavnom kabelu.

Ne zna se kad će se normalizirati opskrba električnom energijom.

>>U Dubrovniku eksplodirala razvodna kutija u trafostanici, veći dio Starog grada bez struje

>>Otac Ive Jerković kralj je iz serije 'Igra prijestolja'

Komentara 10

DU
Deleted user
23:38 24.07.2015.

super posluga radi a nema racuna znaci extra zarada...

TV
tvrtko3
08:20 25.07.2015.

NE DAMO OMBLU! Hahahaha...

TH
than
00:49 25.07.2015.

I sto je tu cudno ?!? Ili neko namjerno sve sabotira ili nas dragi HEP dizanjem cijena baca pare Lalovcu i ostalim koji smatraju da smo ovce u proracun, umjesto u razvoj. Treceg nema...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije