Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi zabrinjavajući podaci

Stožer: U Hrvatskoj 2772 nova slučaja zaraze. 20 ljudi je preminulo

Koronavirus
Foto: PIXSELL
1/5
30.10.2020.
u 10:23

Do danas je ukupno testirana 485.281 osoba, od toga 9287 u posljednja 24 sata

U posljednja 24 sata zabilježena su 2772 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 15.106. Među njima je 1027 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 74 pacijenta. Preminulo je 20 osoba.

Od 25. veljače 2020., kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas je ukupno zabilježeno 46.547 osoba zaraženih novim koronavirusom, od kojih je 531 osoba preminula, ukupno se oporavilo 30.910 osoba, od toga 1677 u posljednja 24 sata.

U samoizolaciji je trenutačno 29.098 osoba. Do danas je ukupno testirana 485.281 osoba, od toga 9287 u posljednja 24 sata.

Video: Dragan Primorac objasnio načine testiranja na koronavirus

Ključne riječi

Komentara 51

MI
Mircen
10:32 30.10.2020.

Poštovani, sjećam se legendarnog Pauka, "Kad mi krenemo gorit će nebo i zemlja"... E pa, nakon DR-a, nažalost oni su krenuli, naši neprijatelji - tako slično, samo ne oružjem, ne u osvajanje teritorija, nego KADROVSKI. Kadrovska kolonizacija novina, sudova (cijeli Vrhovni i Ustavni sud su antidržavno kadrovirali), i političkih stranaka, koja se nastavila i u policiji i u apisu, i u nevladinim udrugama... danas su na meti postala nažalost najosnovnija činovnička mjesta i sada tu polako ali sustavno i sigurno polako počinju rovariti. Kao virus kadrovski rovare i to protiv svega hrvatskog. Nakon što su sve zauzeli uz uspješnu prisilu naroda na emigriranje (izvozimo dipl. ing. a uvozimo nasilne migrante) i naravno negativan prirodni prirast (čudo je što se uopće i ovako još držimo), ja moram biti iskren, ali meni ne smeta previše korona. Ja bih radije želio da korona pobije cijeli svijet nego da se sutra probudim u Dubokoj državi u kojoj su zabranjeni svi hrvatski simboli i sva hrvatska kultura. Jer za mene istrebljenje čovječanstva od virusa nije kataklizma. Kataklizma je kada je čovječanstvo kao sustav postao toliko nemoralan da sistem od nekoliko mnogoljudnih moćnih država se dogovori i vrši političko istrebljivanje malih naroda i malih mladih država kako bi politički proračunato brinuli o geostrateškim točkama i o odnosima među političkim silama. To je legalizirano multisilovanje u duhu birokracije a okićeno "demokracijom" i tzv. "selektivnim slobodama".

SO
Sobrudolf
10:49 30.10.2020.

Ne citam vise ovakve propagandne clanke, samo letimicno pogledam komentare.

MK
MKinkognito60
10:53 30.10.2020.

Sada sam umirovljenik sa punim stažom i godinama starosti ali još kao mladi radnik sam odlučio nekoliko stvari koje tiču socijalne distance kad postanem umirovljenik za koje kažu kako nemaju nikad vremena. Stvari koje sam odlučio 1)u javnom prevozu na medjugradskim linijama neću putovati Petkom i nedjeljom popodne te ponedjelkom ujutro. To je je vrijeme putovanja onih koji to moraju, radnici, studenti i đaci koji stanuju u drugom udaljenom mjestu od mjesta svojih obaveza i tada putuju ili kući svojim obiteljima ili nazad u mjesto svojih obaveza. Svi ostali reći ću otvoreno stari putuju tada kako bi imali kontakt sa nekim pa mak to bila i svađa oko sjedala a često imaju izgovor kako idu obić unuke i uopće ne razmišljaju kako u tim posjetama često stvaraju problem svojim potomcima. 2) Nikad neću putovati javnim prijevozom u vrijeme špica za odlazak na posao i sa posla, tada putuju oni koji moraju, ostali opet stari uvjeren sam kako bi se svađali za sjedalo. 3) Nikad u vrijeme gableca neću ići u trgovinu i banku jer tada idu oni koji ne mogu u drugo vrijeme a ostali opet kako bi se svađali. 4) nikad u dane kad radnici primaju plaće ne idem u banku jer opet tada idu oni koji moraju tada uredjivat obaveze ostali ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije