Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apelira na domoljube

Stožer protiv rasipanja glasova na izborima u Vukovaru

tomislav josić
Foto: Branimir Bradarić
24.04.2014.
u 14:51

Tomislav Josić, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, uputio je poziv svim domoljubnim strankama i uglednim pojedincima u Vukovaru

Tomislav Josić, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, uputio je poziv svim domoljubnim strankama i uglednim pojedincima u Vukovaru da se ujedine na prijevremenim izborima za gradonačelnika i Gradsko vijeće.

Apeliramo na sve domoljubne, demokršćane i sve ostale pozvane da istaknu jednog zajedničkog i najkvalitetnijeg kandidata koji će zastupati i provoditi nacionalnu, državotvornu politiku. Vukovar zaslužuje vlast koja će znati cijeniti sve ono što je dao u obrani Hrvatske. Stranke i kandidati na prijevremenim izborima trebali bi vlastite interese podrediti općem dobru, rekao je Josić.

U Stožer žele na ovaj način onemogućiti rasipanje glasova na predstojećim izborima. Na novinarsko pitanje hoće li Stožer imati svoga kandidata za gradonačelnika ili svoju listu za Gradsko vijeće na izborima Josić je rekao kako u Stožeru o tome ne razmišljaju te da se drže ranijih riječi da žele biti politički korektor vlasti i da će to i ostati.

>>Stožer: Domoljubi, istaknute zajedničkog gradonačelničkog kandidata!

Komentara 1

VV
Vrazje Vjestice
15:36 24.04.2014.

a ništa, onda napraviti izbornu listu s JEDNIM kandidatom i svi koji izađu glasat će za njega i nema rasipanja. kim-jong-un tako radi i ne brine za rasipanje glasova. prava demokracija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije