Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG USKRSA

Stožer donio odluku: Trgovine od četvrtka rade dulje

Karlovac: Građani poštuju razmak i u dugačkom redu čekaju na ulazak u trgovinu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.04.2020.
u 14:54

Božinović je pozvao umirovljenike da u najvećoj mjeri podižu mirovine na bankomatima. ''Molimo sve građane da u doba isplate mirovina odgode odlazak u poslovnice banaka i daju prednost starijim sugrađanima'', rekao je.

Ministar unutarnjih poslova i voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović izvijestio je u srijedu da je potpisana odluka kojom se omogućava rad tržnica po striktnim pravilima.

''Dobili smo zadnju potvrdu iz lokalnih stožera civilne zaštite da su pripravni za poseban način rada tržnica za vrijeme epidemije te je potpisana odluka kojom se omogućava rad tržnica po striktnim pravilima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Odluka stupa na snagu'', kazao je.

Božinović je pozvao umirovljenike da u najvećoj mjeri podižu mirovine na bankomatima. ''Molimo sve građane da u doba isplate mirovina odgode odlazak u poslovnice banaka i daju prednost starijim sugrađanima'', rekao je.  

Božinović je kazao i kako će se produžiti radno vrijeme trgovina od sedam sati ujutro do 20 sati kako bi se smanjio pritisak uoči Uskrsa zbog povećane potrebe za odlaskom u trgovine.

Komentara 25

DR
Draš
15:43 08.04.2020.

Samo da mi netko još objasni zašto je skračeno vrijeme rada trgovina bolje od dužeg i kako su stožeraši došli do takvog zaključka?

MU
mundial100
16:08 08.04.2020.

jake vam mjere u drzavi konobara trgovaca sobara i taksista. Mozete vi raditi sto god jer je ionako sve u rukama bitnih nacija. Ovo dokazuje da smo obicni cobanistan bez turizma. sad se pokazuju u pravom svijetlu politikantski strvinari koji kao vampriri piju krv narodu. Taj olos koji se je toloko nakupio i bahatio na turistickoj zaradi tako da je sad ostao gol ali na sve nacine hoce pokazati da je neki faktor u ovoj tzv drzavi.

DU
Deleted user
15:52 08.04.2020.

Umjesto da ih je pozvao da placaju karticom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije