Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najomiljeniji predsjednik
Povratak na članak

Stotinu je godina od rođenja Kennedyja

Ljubovao je i s Marilyn Monroe koja mu je pjevala “Happy birthday Mr. President”

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
10:39 31.05.2017.

kakav najpopularniji?! pobijedio je tzv. omraženog nixona sa 49,72% naprama 49,55%!! halo, ima koga doma, dal je najpopularniji, najomiljeniji, predsjednik zaslužio daleko veću podršku na izborima? jeste. al ju nije imao. omiljen je bio jer su to bile 60-e, pojava hipija, a on je bio zanimljiv medijima, koji su baš na njegovom slučaju diplomirali, i postali ono što imamo danas, proizvođače vijesti. lud za ženama, lud za svačime. obitelj mu se obogatila krijumčarenjem alkohola. zanimljivo, ta i takva prošlost nije problem, al našim nekim političarima se kriminalna prošlost obitelji stavlja kao veliki teret... jedino što je napravio krivo, jest štampanje dolara izvan fed-a, što ga je u konačnici stajalo i glave. igre sa sovjetima su bile neriješene, kuba je bila odgovor sovjeta na nuklearno oružje, rakete, koje su ameri postavili u turskoj. povukli se jedni, povukli drugi, nema tu pobjednika. jedini gubitnik je sam kennedy, njega su njegovi smaknuli. radi dolara. istog onog radi kojeg je pao sadam hussein, gadafi....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.