Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga u Čapljini

Stotine prijatelja, poznanika... oprostile se od studentice koja je poginula u Splitu

Marija Ćorić
Foto: Čapljinski portal
1/4
26.10.2018.
u 17:35

Ivana Tena Gotovac Soldić sumnjiči se da je u alkoholiziranom stanju Audijem prošla kroz crveno svjetlo i udarila studenticu, a nakon nesreće je pobjegla

Čapljina je danas ispratila Mariju Ćorić, 19-godišnju studenticu koja je poginula u Splitu u naletu pijane vozačice.

Stotine prijatelja, poznanika, bivših kolega iz škole i sugrađana došle su u Čapljinu kako bi Mariji rekli posljednje zbogom, piše Čapljinski portal.

Obitelj je primala sućut ispred mrtvačnice, nakon čega je Marija ispraćena na posljednji počinak u groblje sv. Franje Asiškog.

Marija Ćorić
1/3

- Smijeh nikad nije skidala s lica, poznavajući nju vjerojatno se nečemu smijala i kad je zakoračila na tu prokletu zebru – rekla je ranije jedna od prijateljica Marije Ćorić.

Ivana Tena Gotovac Soldić kazneno je prijavljena zbog sumnje da je tog 23. listopada izazvala nesreću i oduzela život mladoj studentici koja je nedavno došla na studij u Splitu. Navodno je u alkoholiziranom stanju Audijem prošla kroz crveno svjetlo, a nakon nesreće je pobjegla.

Bilo je točno 19 sati i 23 minute kad se ta 19-godišnja studentica zaustavila na križanju Poljičke ceste i ulice Put iza splitske Nove bolnice. Pričekala je tridesetak sekundi da joj se upali zeleno svjetlo za pješake nakon čega je, ne sluteći što će se dogoditi, doslovno trenutak poslije zakoračila na pješački prijelaz, ali na drugu stranu ulice nikad nije stigla. U nju se velikom brzinom, a tek se policijskim očevidom treba utvrditi kolikom, zabila 38-godišnja vozačica u crnom Audiju A3. Začuo se snažan, kako ga opisuju svjedoci, tupi zvuk, a djevojka nije stigla ispustiti ni vrisak, ništa, samo je ostala nepomično ležati na asfaltu.

Nad 38-godišnjom vozačicom je dovršeno kriminalističko istraživanje te je protiv nje podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći.

Vozačica, koja inače radi u HAC-u, i ranije je imala slične probleme s vožnjom u alkoholiziranom stanju.

Pojavile su se informacije da se 2002. godine u Karlovcu zabila autom u kuću i pobjegla. Potom je u 2008. godine BMW-om oduzela prednost i udarila u drugi auto s 0,4 promila u krvi, a u Splitu je 2011. godine vozeći BMW prošla kroz crveno i udarila u drugi automobil. S Audijem je, pak, 2015. sletjela s ceste Udbina – Gračac. Ona i maloljetnica iz vozila tada su lakše ozlijeđene. Također, kao što smo već pisali, u Sinju je 2015. godine prekršajno suđena zbog vožnje s 1,1 promilom alkohola te joj je izrečena zabrana vožnje. Zanimljivo je, prema neslužbenim informacijama, da nijedan od automobila koje je vozila, a niti ovaj Audi A3, nisu bili njezino vlasništvo, piše Slobodna Dalmacija.

Komentara 29

Avatar Observer
Observer
17:51 26.10.2018.

Iskrena sucut obitelji

DU
Deleted user
17:55 26.10.2018.

"koja je poginula" - zašto ne napišete ubijena od obijesne pijandure! Iskrena sućut obitelji ubijene. Neka im snaga vjerovanje bude most za opraštanje od svog djeteta i snaga savladavanja boli. Neka u vječnom miru svijetli zvijezda ubijene Marije!

SO
SoloHan
18:00 26.10.2018.

Nije poginula nego je ubijena od strane ljudskog taloga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije