Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJSKA BRUTALNOST
Povratak na članak

Stotine na ulicama na godišnjicu smrti Breonne Taylor: Traže pravosudnu reformu

To ubojstvo je, zajedno s ubojstvom Georgea Floyda u svibnju u Minnesoti, prošlog ljeta u cijeloj zemlji  dovelo do masovnih demonstracija  protiv rasizma i policijske brutalnosti.

Komentari 3

DU
Deleted user
11:15 14.03.2021.

Tako smo daleko došli da se crncima više nemre niš!!! Uhapsiš crnog krimosa, rasist si. Ali ako ga ne uhvatiš jer se bojiš posljedica, opet si rasist jer ga eto nisi uhgapsio samo zato kaj je crnac!!! A braniti se ionako nesmeš, jer ne dao Bog da se crnom krimosu pri tome nekaj dogodi!!! I stoga: WLM!!!!

VL
ZG
zg1985
09:57 14.03.2021.

najveci rasisti su crnci

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:23 14.03.2021.

Koji gadovi devet minuta davili nesretnog crnca kao udav. Okrenes se od policije odmah te upuca ..Fuj a pricaju pricu o demokraciji a indijanci u vlastitoj zemlji u rezervatu.Pricaju kakva je ovdje u Rusiji, demokracija a kazem im jedna od najbolji na svjetu. Svak se moze molit svom Bogu,i ne smis igrat na nacionalnu kartu vode te..Zato svatko osjeca Rusiju kao svoju domovinu ..Hvala ti velika Rusijo.Sta kazu domaci amerikanci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.