Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan pada vukovara

Stotine motorista kreću prema Vukovaru na Dan sjećanja

Motoristi, Dan sjećanja (1)
Foto: Željko Gašparović/VLM
1/5
16.11.2012.
u 16:27

Kolona motorista raste jer im se na putu od Prevlake i Dubrovnika priključuju i članovi drugih motoklubova iz ostalih dijelova Hrvatske

Povodom obilježavanja godišnjice sjećanja na žrtvu Vukovara poveća karavana motorista pod nazivom "Zajedno u ratu, zajedno u miru“ vozi prema Vukovaru. Organizator je karavane Motokluba "Korkyra Riders“ s Korčule, a vođa puta Đani Radovanović kaže da kolona motorista raste jer im se na putu od Prevlake i Dubrovnika priključuju i članovi drugih motoklubova iz ostalih dijelova Hrvatske.

U Novskoj su svečarski dočekani na središnjem gradskom trgu gdje su ih, još pod dojmom oslobađajuće presude za Gotovinu i Markača, ugostili članovi udruga proisteklih iz Domovinskog rata. U spomen na poginule branitelje zapalili su i svijeće kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u gradskom parku. To čine cijelim putem od Dubrovnika pa do Vukovara.

Motoristi kojima su se u Novskoj priključili Novljani sudjelovat će na komemoraciji i uključiti se u Kolonu sjećanja 18. studenog i odati počast stradalima Vukovara.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mirelask
08:08 17.11.2012.

moja Udpnhbdr Sisačko-moslavačka i ja dolazimo za vama :) u moj i vas Vukovar!! idem kročiti ulicama grada kojima je 1991 kročio moj otac..za grad za koji je i poginuo!!!

IB
istina_boli
13:11 17.11.2012.

Vina i igara. Eh, kad bi nam to donjelo i radnih mjesta, gdje bi nam kraj bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije