Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u bih

Stotine ljudi na posljednjom ispraćaju poginule majke i kćeri

Foto: Travnicki.info
09.12.2018.
u 19:14

Nakon tragedije, vlasti su u toj općini proglasile Dan žalosti

Stotine ljudi, unatoč niskim temperaturama i kiši, došli su danas na posljednji ispraćaj poginule majke i kćeri koje su izgubile život nakon stravične prometne nesreće u centru Novog Travnika.

Tragična nesreća dogodila se 7. prosinca oko 21.30 kada je 34-godišnji vozač naletio na četvero ljudi, od kojih su troje djeca.

"Sve se odigralo tako brzo. Sa ženom sam ulazio u zgradu kad je brat zavikao: "Ne vodi djecu iz zgrade". Kad sam vidio, noge su mi se odsjekle, samo sam bespomoćno stajao, nisam mogao ni pritrčati i pomoći, dok je brat pomagao povrijeđenoj djeci", rekao je jedan od svjedoka za Dnevni avaz.

Nakon tragedije, vlasti su u toj općini proglasile Dan žalosti.

>> Pogledajte video o crnim prometnim točkama u Zagrebu i okolici

Komentara 1

IB
ibiza
22:14 09.12.2018.

zalosno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije