Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fazani napadaju

Stonski vijećnik se požalio na fazane koji su mu pojeli grožđe: 'Neću se imati od čega napiti'

Foto: Screenshot/Facebook/Pixsell
01.11.2017.
u 15:36

Zanimljivo, Kunica je otišao korak dalje i danas se vozio jednom cestom gdje je snimio fazana. Objavio je video i napisao: - Evo razbojnika.

HNS-ov općinski vijećnik Općine Ston Vedran Kunica na zanimljiv način se osvrnuo na zadnju sjednicu Vijeća i temu o kojoj se raspravljalo.

Kunica na svom Facebook profilu navodi kako su sinoć vijećnici donijeli "krucijalne zaključke za Općinu". Nadalje pojašnjava kako je potpredsjednik vijeća Z.K. naglasio da je problem fazana krucijalni problem Općine, piše dubrovackidnevnik.

"Svoje tvrdnje potkrijepio je osobnim iskustvom odnosno činjenicom da mu je izjedeno sve grožđe ove godine i da se neće ima čega napiti. Također je predložio da se lovačkim društvima zabrani unos novih jedinki fazana u lovišta kao i naredi intenzivniji izlov fazana. Zaključeno je da su lovačka društva i njihove aktivnosti vezane za povećanje brojnosti fazana najveća pošast za općinu.

S obzirom na to da je načelnik nakon 17 godina vođenja općine u nedavnom velikom intervjuu za DV istaknuo da je općina naseljena kao Sahara neizbježno je zaključiti da su upravo fazani jedan od osnovnih razloga za saharsku populaciju naše općine i da su potrebne hitne mjere", naveo je HNS-ov Vedran Kunica poručivši na kraju "Smrt fazanima, sloboda narodu".

Zanimljivo, Kunica je otišao korak dalje i danas se vozio jednom cestom gdje je snimio fazana. Objavio je video i napisao: - Evo razbojnika.

Inače, HSLS-ov Zdravko Kopanica koji je potpredsjednik Općine Ston doista je na sjednici govorio o problemu fazana te kako ih treba potrijebiti jer su mu pojeli grožđe te je dodao kako se neće imati od čega napiti. 

Komentara 10

Avatar superhik74
superhik74
15:52 01.11.2017.

To je jako bitno, udarna vijest o fazanima I pojedenom grozdju, medjutim pljacka Agrokora s 58 milijardi duga i rasprodaja kompletne hrvatske prehrambene industrije strvinarskom fondu je totalno nebitno, treba narod to sto prije zaboraviti i zato ga treba zabaviti fazanima.

DO
domxerex
19:25 01.11.2017.

Njemu su fazani pojeli grožđe isto kao i što su miševi i vrapci pojeli žito iz đakovačkog silosa.

Avatar Poskok
Poskok
17:48 01.11.2017.

Pa i fazan mora od neceg zivjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije