Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

Vranković i Anzulović progovorili o dosad najtežoj situaciji HKS-a i reprezentacije

Vranković i Anzulović
Foto: Večernji TV
1/3
26.09.2018.
u 13:13

Nacionalnom savezu funkcioniranje otežava naslijeđeni dug vezan uz Eurobasket u Zagrebu 2015., a muška reprezentacija na rubu je ispadanja iz igre za plasman na Svjetsko prvenstvo

Nakon prilično ugodna i uspješna reprezentativnog ljeta u kojem su kadeti bili europski prvaci, a mlada reprezentacija druga u Europi, ali i nakon vrlo traumatičnog košarkaškog rujna seniorske muške vrste, u goste na Večernji TV stigli su predsjednik HKS-a Stojko Vranković i izbornik Dražen Anzulović.

– Situacija je jako ozbiljna i razočarava, posebno za mene kao trenera i od toga ne treba bježati – rekao je Anzulović pa komentirao priče da je u reprezentaciji bilo nediscipline.

– Imam nultu stopu tolerancije na to. Da je bilo nekog ekscesa, reagirao bih prema bilo kojem imenu u reprezentaciji. Prema onome što znam, toga nije bilo – rekao je Anzulović, a Vranković je o toj temi dodao:

– Na te priče ne treba se obazirati. Kad su igre dobre, komentari će biti dobri, a kad su loše, takvi će biti i komentari.

>> Cijeli intervju sa Stojkom Vrankovićem i Draženom Anzulovićem pogledajte u videu

 

Komentara 4

DU
Deleted user
14:32 26.09.2018.

Svi naši klubovi, kao prvo, trebaju napustiti aba jugoligu i vratit se svojoj nacionalnoj košarkaškoj ligi, jer gore nemože biti nego što je sad.

Avatar botoksmanija
botoksmanija
11:57 26.09.2018.

Vrankovi i Rađa kao igrači odlični, kao rukovodioci.... bježite što dalje, nije to za vas....

DD
ddh
13:52 26.09.2018.

Kad jedan zanatljija koji tvrdi da je jako dobar dobije jako dobar materijal, onda je produkt ako ie taj zanatljija stvarno dobar, odlican. Ako jedan trener dobije brlo dobre igrace, onda on iz tih igraca formira i dobru momcad. AA ako trene iz dobrih i odlicnih igraca ne formira dobru momcad, onda je taj trener los i nesposobaan trener. A ako onda jos trazi krivicu kod tko zna koga, onda je on jednostavno nesposoban trenr koji se zahvaljujucij njegovom laprdanju skupo prodaje. I to je slika tog Anzulovica. Treba mu dati lopatu u ruke, jer za drugo i nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije