Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOJA PROMJENA!

Što se dogodilo s dječakom koji je šokirao svijet?

Saleem
Foto: BBC screenshot
1/3
19.09.2017.
u 09:07

Saleem je imao samo 7 godina i bio je na rubu smrti zbog pothranjenosti, kao i 350.000 druge jemenske djece

Snimka jemenskog dječaka Saleema šokirala je svijet.

Foto: BBC screenshot

Saleem je imao samo 7 godina i bio je na rubu smrti zbog pothranjenosti, kao i 350.000 druge jemenske djece.

Brojka se danas penje do 2 milijuna.

Iako je Saleemova obitelj i danas siromašna i hranu cijeni više od svega, zahvaljujući međunarodnoj pomoći Saleem danas izgleda potpuno drukčije – zdrave težine i sretno.

Foto: BBC screenshot

 

Komentara 6

Avatar anticenzura
anticenzura
09:43 19.09.2017.

Ako ste citali knjigu ''Prodane'' od Muhsen Zane, gdje je caca prodao dvije kceri kao dvije deve u Yemen, znati cete o kakvoj se nazovi drzavi radi. Autorica knjige je jedna od prodanih sestara koja je uspjela pobjeci iz togaa logora pod vedrim nebom. Tu fundamentalisticku sekturinu treba zakonom zabraniti. Ovi leze na nafti, a krepaju od gladi radi religije.

MX
Mister X
14:51 19.09.2017.

Što se dogodilo s dječakom koji je šokirao svijet? Kad će netko imati "m*da" da polaže kako izgledaju mnogi dječaci iz S. Koreje . izgladnjivani od "međunarodne zajebnice" a nije jednu bombu kupio napravio želio niti ičim skrivio njeno postojanjestojanje za odbranu niti zna za nju ! Što da kažemo ponosni smo na to što smo ovoga siromaha do hranili .. Ja ne vjerujem da je sve je to dobri Bog naredio...

Avatar Apsalar
Apsalar
10:40 19.09.2017.

Jedan od milijuna gladne djece. O vrijeme je za poplave, uragane, suše i potrese... a ni pokoji asteroid ne bi krivo skrenuo da udari na ovaj planet.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije